پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۰ تیر ۱۳۸۹، ۱۳:۴۴

درهای طلایی حرم امام حسین (ع) تا آخر هفته به کربلا می‌رسد

درهای طلایی حرم امام حسین (ع) تا آخر هفته به کربلا می‌رسد

اصفهان - خبرگزاری مهر: مسئول پشتیبانی ستاد بازسازی عتبات و عالیات استان اصفهان گفت: درهای طلایی حرم امام حسین (ع) تا آخر هفته به کربلا می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری مهر در اصفهان، مصطفی طاووسی افزود: درهای حرم مطهر امام حسین (ع) پس از گذشتن از 55 نقطه اصلی مشخص شده عبوری، بر اساس برنامه از پیش تدوین شده روز گذشته همزمان با با بعثت پیامبر اکرم (ص) به استان مرکزی رسید که با استقبال گرم مردم این استان روبرو شد که در کنار این کاروان نیز زیارت حضرت رسول (ص) قرائت شد.

وی همچنین اظهار داشت: کاروان حمل درب‌های امام حسین (ع) پس از گذر از شهرستان اراک به شهرستان‌های درود، ازنا و علیگودرز و استان لرستان رفته و پس از بدرقه مردم تا اواخر هفته از مرز مهران خواهد گذشت و راهی کربلا می‌شود.

مسئول پشتیبانی ستاد بازسازی عتبات و عالیات استان اصفهان در بخش پایانی سخنان خود مشارکت مردم کشور و میزان نذورات و هدایای نقدی و غیرنقدی به این ستاد را بسیار خوب ارزیابی و خاطر نشان کرد: این درها در هر شهرستان پس از گذر از مزار شهدا شاهد برگزاری مراسم‌های ویژه‌ای چون دعای ندبه، کمیل و دعای زیارت طبق آئین و سنن آن منطقه توسط مردم بوده است.

کد خبر 1115176

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha