پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ تیر ۱۳۸۹، ۹:۰۶

اختصاصی مهر/

نمایشگاه شیراز رنگ و بوی قرآنی گرفت/ عروه الوثقی پیشگام ترویج معنویت

نمایشگاه شیراز رنگ و بوی قرآنی گرفت/ عروه الوثقی پیشگام ترویج معنویت

شیراز - خبرگزاری مهر: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با برپایی نمایشگاه قرآنی عروه الوثقی در شیراز پیشگام در ترویج فرهنگ معنویت و قرآن در استان فارس به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، شیراز از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) معرفی و بدین وسیله شیراز به واسطه این نامگذاری به عنوان شهری مقدس مطرح شد.

چنین عنوانی برای شیراز بار سنگینی را بر دوش ادارات و دستگاه های مختلف گذاشت که بر اساس آن باید برنامه های خود را به شکلی تنظیم کنند که علاوه بر اینکه فضای معنویت را در شیراز حاکم کند بلکه عنوان شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) را نیز به عرصه عمل برساند.

دراین بین اداره کل ارشاد استان فارس در راستای ترویج معنویت در شیراز و استان فارس با برنامه هایی که طی این مدت پایه ریزی کرده توانسته خود را به عنوان یکی از ادارات پیشگام در عرصه تحقق عملی عنوان شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) معرفی کند.

یکی از این برنامه ها نمایشگاه قرآنی عروه الوثقی با موضوعات قرآن، نماز و عترت بشمار می رود که از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شیراز مورد پیگیری قرار گرفته است.

سومین دوره این نمایشگاه قرآنی امسال قرار است از 19 تا 29 مرداد ماه در شیراز برپا شود اما امسال این اداره کل برنامه خود را با تغییرات متنوعی آماده اجرا کرده است.

یکی از این تغییرات برپایی نمایشگاه عروه الوثقی در محل نمایشگاه بین المللی شیراز است که پیش از این نمایشگاه قرآنی مذکور در بوستان آزادی برپا می شد. تغییر در محل اجرای این برنامه به دلایلی بسیار مهم به شمار می رود یکی از این دلایل رنگ و بوی قرآنی گرفتن نمایشگاه بین المللی شیراز بوده که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با برپایی نمایشگاه قرآنی مذکور توانسته در این کار پیشگام شود و دوم اینکه با برپایی نمایشگاه قرآنی عروه الوثقی در محل نمایشگاه بین المللی به شکل بهتری می توان فضای این شهر را آکنده از رنگ و بوی معنویت و قرآن کرد.

یکی دیگر از اقدامات جدیدی که امسال در نمایشگاه عروه الوثقی پیگیری شده استفاده بیشتر از نرم افزارهای قرآنی است.

برنامه های شبی با قرآن، مسابقات قرآنی، اجرای برنامه های قرآنی مرتبط با کودکان، تخفیف ویژه برای فروش اقلام نمایشگاهی و... از جمله برنامه هایی به شمار می رود که در نمایشگاه امسال پیش بینی شده است.

باید در نظر داشت که برگزاری چنین نمایشگاه هایی به طور حتم می تواند فضای استان فارس را به شکلی مناسب به عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) نزدیک ساخته و فرهنگ معنویت و قرآن را ترویج کند که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در این راستا توانسته قدم های موثری را بردارد.

ترویج فرهنگ قرآنی و معنویت در استان فارس و شهر شیراز جز با برپایی این چنین نمایشگاه هایی میسر نمی شود و بر همین اساس نیز می توان این برنامه را به عنوان یکی از قدم های موثر برای ترویج این فرهنگ در شیراز و فارس قلمداد کرد.

کد خبر 1118401

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha