پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ مرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۰۶

همدان در سفر دولت/

رئیس جمهور وعده پنج برابر شدن اعتبارات ورزشی را عملی کند

رئیس جمهور وعده پنج برابر شدن اعتبارات ورزشی را عملی کند

همدان - خبرگزاری مهر: استان همدان که در زمینه پرورش قهرمانان ورزشی و حضور تیم ها در لیگ برتر در زمره استان های مدعی قرار دارد نیز در سفر هیئت دولت به استان همدان نیازمند مصوباتی قوی و کارآمد است.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، هر یک از هیئتهای ورزشی فعال در این استان در تلاشند تا به نوبه خود از امتیاز حضور رئیس جمهور و هیئت دولت در استان همدان بهره مند شوند.

در همین خصوص رئیس هیئت تکواندوی همدان با اعلام درخواست خود مبنی بر عملی کردن وعده پنج برابر شدن اعتبارات ورزشی در سال جاری از سوی رئیس جمهور، گفت: متاسفانه با گذشت ماه ها از وعده دولت مبنی بر افزایش پنج برابری اعتبارات بخش ورزش، هنوز این بودجه در اختیار هیئت های شهرستانی قرار نگرفته است.

وعده دولت تا کنون محقق نشده است

احسان قنبری با بیان اینکه متولیان ورزش کشور به خصوص هیئت های شهرستانی با شنیدن این خبر در اوایل امسال، بسیار امیدوارنه تر از گذشته به تکاپو و تلاش برای رشد و پیشرفت ورزش پداختند، افزود: متاسفانه تاکنون وعده دولت عملی نشده است.

قنبری با تاکید بر اینکه اعتبارات مالی مناسب حرف اول را در برنامه ریزی و توسعه ورزش کشور می زند، گفت: هیئت های ورزشی توقع دارند دولت توجه ویژه ای در این بخش داشته باشد

رئیس جمهور مشکل اشتغال قهرمانان را برطرف کند

رئیس هیئت کشتی همدان نیز با درخواست رفع مشکل اشتغال قهرمانان این رشته ورزشی، افزود: بزرگترین دغدغه قهرمانان ورزش کشتی نداشتن اشتغال مناسب است و این مشکل باعث نگرانی آنها شده است.

جلال صابریون با بیان اینکه کشتی به عنوان ورزش اول کشور به واقع مظلوم واقع شده و با داشتن انبوه قهرمان ملی حیف است که این چنین مورد کم لطفی قرارگیرد، اظهار داشت: امروزه اعتبارات بسیاری صرف فوتبال می شود در حالی که کشتی گیران قهرمان همواره با مشکلات مالی مواجه هستند.

وی با ابراز تاسف از اینکه به عنوان نمونه یک قهرمان پرآوازه کشتی نظیر سعید ابراهیمی که نایب قهرمانی جهان را یدک می کشد به اندازه یک فوتبالیست درجه سه فوتبال هم مورد حمایت مالی قرار نمی گیرد، افزود: مشکلات مالی و نبود اشتغال باعث شده تا اغلب قهرمانان کشتی انگیزه لازم را برای درخشش در میادین مختلف ملی و بین المللی نداشته باشند و این روند به آینده کشتی کشور آسیب می رساند.

وی با تاکید بر تقویت زیرساخت ها و تامین اعتبارات مالی هیئت های ورزشی گفت: امروزه تامین منابع مالی مهمترین نیاز هیئت های ورزشی شهرستان ها محسوب می شود.

وی با بیان اینکه کشتی همدان امروزه قطب اصلی در غرب کشور است، گفت: پرورش استعدادها و رساندن آنها به عنوان های قهرمانی نیاز به اعتبارات مالی مناسب دارد و امیدواریم رئیس جمهوری نگاه ویژه به ورزش کشتی همدان داشته باشد.

حمایت مالی مهمترین خواسته تیم های ورزشی است

رئیس هیئت فوتبال همدان نیز حمایت مالی را مهمترین خواسته تیم های ورزشی عنوان کرد وافزود: در حال حاضر باشگاه های فوتبال همدان به خصوص نمایندگان استان در لیگ های معتبر کشور با مشکلات مالی مواجه هستند.

عباس صوفی با اشاره به اینکه استان همدان یک تیم در لیگ برتر، دو تیم در لیگ دسته دو و دو تیم در لیگ دسته سوم فوتبال کشور دارد، اظهار داشت: توجه به زیرساخت های فوتبال به ویژه راه اندازی زمین های چمن مصنوعی برای فوتبال محلات از دیگر انتظارات جامعه فوتبال استان از رئیس جمهور در سفر به همدان است.

احداث زمین چمن فوتبال در محلات همدان ضروری است

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی و مسوول کمیته ورزش شورای اسلامی شهر همدان گفت: راه اندازی زمین چمن مهمترین مطالبه انبوه بازیکنان فوتبال محلات حاشیه شهر همدان از رئیس جمهور است.

رضا میرزایی با بیان اینکه نبود زمین های چمن مصنوعی یکی از دغدغه های اصلی ورزش دوستان حاشیه شهر است، اظهار داشت: اکنون با راه اندازی لیگ فوتبال محلات شاهد حضور بیش از دو هزار نفر در قالب تیم های مختلف هستیم و تعداد تیم ها در حال افزایش است.

رئیس کمسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان افزود: فوتبال بهترین بستر را به عنوان یکی از برنامه های ویژه اوقات فراغت در محلات همدان به خصوص حاشیه شهر ایجاد کرده است و همین امر باعث کاهش چشمگیر ناهنجاری های اجتماعی و گرایش جوانان به تفریحات سالم شده است.

وی یادآور شد: در حال حاضربیش از 50 تیم فوتبال محلات به همت باشگاه شهدای شهرداری همدان به صورت خودجوش راه اندازی شده اند و بیش از دو هزار بازیکن در رده های سنی جوانان و نوجوانان در زمین های خاکی این شهر فعالیت دارند.

انتظار اهالی فوتبال توزیع یکسان اعتبارات دولتی است

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پاس همدان نیز گفت: انتظار اهالی فوتبال به خصوص باشگاه های لیگ برتری توزیع یکسان اعتبارات دولتی است و امیداریم دولت عدالت محور به این دغدغه تیم ها رسیدگی کند.

کریم ملاحی افزود: کمک مالی به باشگاه پاس همدان تنها انتظار مسوولان این باشگاه از رئیس جمهور است.

هشت طرح عمرانی ورزشی به بهره برداری می رسد

مدیر کل تربیت بدنی استان همدان در پایان این گفتگو در خصوص برنامه های این اداره در سفر هیئت دولت به همدان گفت: سالن چند منظوره بعثت و علی آباد شهر همدان، سالن چند منظوره شهرهای ملایر، نهاوند، فامنین و بخش های ازندریان و قهاوند و سالن یک هزار و 500 نفری شهرستان رزن در سفر هیئت دولت به استان همدان به بهره برداری می رسد.

سید عبدی افتخاری با بیان اینکه برای ساخت این تعداد سالن چند منظوره ورزشی در مجموع 41 میلیارد و 300میلیون ریال اعتبار هزینه شده است، اظهار داشت: این سالن های ورزشی دارای زمین کف پوش، رختکن، اتاق داوران، اتاق مدیریت و سکوی تماشاچی است.

وی گفت: این سالن های چند منظوره از دوره نهم ریاست جمهوری شروع به ساخت شده و اکنون به بهره برداری رسیده است.

وی یادآور شد: معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان تربیت بدنی کشور همزمان با سفر هیئت دولت به استان همدان سالن یک هزار و 500 نفری شهرستان رزن را افتتاح می کند.

کد خبر 1127803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha