پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ مرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۰۸

نسل برتر "مارال" در راه است/ تبادل مارالهای گلستان و آذربایجان شرقی

نسل برتر "مارال" در راه است/ تبادل مارالهای گلستان و آذربایجان شرقی

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی از اجرای طرح تبادل مارالهای گلستان و آذربایجان شرقی برای ایجاد نسل برتر و احیای این گونه حیات وحش خبر داد.

بیوک رئیسی در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: این طرح با نظارت و محوریت سازمان حفاظت محیط زیست و بر اساس تفاهم همکاری بین استان های گلستان و آذربایجان شرقی اجرا می شود.

به گفته وی، در راستای اجرای این طرح تعدادی گله مارال از استان گلستان به منطقه حفاظت شده ارسباران واقع در آذربایجان شرقی ارسال می شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی اظهار داشت: با توجه به تواناییها و امکانات آذربایجان شرقی و وجود شرایط مدیریت ژنتیکی، امکان ارتقای کیفیت ژنتیکی مارال در این استان وجود دارد.

مارال های ارسباران

وی تصریح کرد: با جابجایی گله های مارال بین استانهای گلستان و آذربایجان شرقی در مقاطع زمانی مشخص امکان ارتقاء کیفیت ژنتیکی و استفاده بهینه از گله موجود به ویژه مارالهایی که از متخلفان شکار و صید یه دست می آید به وجود خواهد آمد.

رئیسی افزود: تهیه مارال مناسب برای رهاسازی در طبیعت منطقه حفاظت شده ارسباران و احیای این گونه مهم در این جنگل ها فقط با اجرای این طرح انجام و ارائه خدمات تخصصی به سایر استان ها نیز فراهم می شود.

کد خبر 1130451

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha