به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، سوسن صدری بعد ازظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: هم اکنون 28 واحد تولیدی یخ در استان بوشهر وجود دارد که علاوه بر این که مجوز وزارت بهداشت و پروانه تولید یخ خوراکی را ندارند به لحاظ بهداشتی نیز شرایط لازم را رعایت نمی کنند.
وی با بیان اینکه یخ های تولید شده در این کارخانه ها غیرقابل مصرف هستند، گفت: نتایج آزمونهای میکروبی یخ های تولید شده در کارخانه های استان بوشهر نشان دهنده بالا بودن میزان سختی کل، سولفات، آهن و کدورت بوده و بطور کلی با استانداردملی مربوطه مطابقت ندارد.
صدری افزود: در اکثر کارخانجات یخ سازی قالب های مورد استفاده دارای خوردگی و زنگ زدگی است و تماس یخ قالبی با دستان کارگر، ابزار کار و سطوح مختلف و زمین به فراوانی مشاهده شده است.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تامید بر این که مردم استان از مصرف یخ های قالبی جدا خودداری کنند، گفت: مردم این استان علاوه بر عدم استفاده از این یخها، از آب میوه ها و شربت هایی که در اماکن عمومی به واسطه یخ های قالبی خنک می شوند نیز استفاده نکنند.
وی یادآور شد: یخ های قالبی در شرایط استاندارد می بایست از آب تصفیه شده توسط دستگاه Revers osmosis تولید شده و ضمن کاهش املاح غیر ضروری و سختی آن توسط دستگاه های پرکن اتوماتیک در بسته های چند لایه مخصوص مواد غذایی بسته بندی و در دمای صفر درجه نگهداری، حمل و عرضه شود در حالیکه در کارخانه های یخ سازی استان بوشهر هیچ یک از این شرایط موجود رعایت نمی شود.
نظر شما