۹ آذر ۱۳۸۹، ۹:۱۶

"خورشید غدیر" در اهواز به کار خود پایان داد

"خورشید غدیر" در اهواز به کار خود پایان داد

اهواز - خبرگزاری مهر: همایش "خورشید غدیر" که با حضور شش تن از شاعران و ادبای مسیحی لبنانی در اهواز برگزار شد به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، هایش «خورشید غدیر» با حضور ویکتور الکک، جوزف هاشم، ریمون قسیس، میشل کعدی، جورج شکور و جورج زکی الحاج شش شاعر مسیحی لبنان و همچنین حاج عباس حزباوی، علامه شیخ حسین طرفی، استاد دکتر شکیب انصاری و سه تن از علمای صائبین شامل گنزورا نجاح طاووسی، ترمیداسان زهرونی و استاد سالم کحیلی در اهواز  برگزار و شامگاه دوشنبه به کار خود پایان داد.

شعرخوانی در وصف غدیر و جوانمردی و بزرگی حضرت علی (ع) و ابعاد شخصیتی وی از برنامه‌های همایش "خورشید  غدیر" در اهواز بود.

جرج شکور یکی از شاعران حاضر در این مراسم فصلی از حماسه امام حسین (ع) خود را قرائت کرد. همچنین ویکتور الکک دیگر شاعر لبنانی حاضر در مراسم، قصیده خود را در مدح حضرت علی (ع) خواند. در بخشی از این شعر آمده است: بهشت شادمان تکبیر گفت که احمد خورشید من و علی روشنی خورشید است.

ریمون قسیس از شاعران مسیحی از شمشیر ذوالفقار حضرت علی (ع) شعر گفت و بیان داشت: "ای دلاور میدانهای رزم با ذوالفقار خود چه رزم آورانی را به خاک افکندی،ذوالفقاری که اگر نبود ذوالفقاری نمی شد و ..."

شیخ حسین طرفی شاعر اهوازی نیز در همایش "خورشید غدیر" شعر خود را در وصف جوانمردی حضرت علی (ع) به زبان عربی خواند. این قصیده در وصف غدیر و جوانمردی و بزرگی حضرت علی (ع) و ابعاد شخصیتی وی بود.

جوزف الهاشم دیگر شاعر مسیحی لبنانی از یاد اهل البیت گفت و بیان کرد: "ای بانوی اسلام، درباره قلم من نپرس که چون لبانم برای اهل البیت غزل می سراید.چراکه من از سلاله بنی هاشم ام و شمیمم آنان با من است و نژاد و خون آنها در رگهایم جاری است و..."

همایش ادبی "خورشید غدیر" با هدف توجه هرچه بیشتر به این رویداد بزرگ و با موضوع غدیر و مقاومت و با حضور شش ادیب مسیحی لبنانی که درباره غدیر اثر مکتوب منتشر کرده‌اند، برگزار شده بود.
کد مطلب 1201168

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha