پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ آذر ۱۳۸۹، ۱۸:۰۱

پنج جایگاه سی ان جی برای تاکسیهای اصفهان راه اندازی می شود

پنج جایگاه سی ان جی برای تاکسیهای اصفهان راه اندازی می شود

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اصفهان گفت: پنج جایگاه سوخت "سی‌٠ان٠‌جی" برای تاکسیهای شهر اصفهان احداث خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، تاجمیر ریاحی بعد از ظهر دوشنبه در نشست خبری افزود: از حدود 24 هزار دستگاه تاکسی در شهر اصفهان نزدیک به 10 هزار دستگاه تاکسی سی ان جی سوز و سه هزار دستگاه تاکسی ال پی جی سوز در حال سرویس دهی هستند.

وی با بیان اینکه از هر جایگاه سوخت سی ان جی دو نازل به تاکسیها اختصاص یافته، اظهار داشت: سازمان تاکسیرانی درصدد است پنج جایگاه برای تاکسیهای گاز سوز تخصیص دهد تا زمان معطلی تاکسیرانان در صف سوخت کاهش یابد و بهتر بتوانند خدمت‌رسانی کنند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر یک جایگاه سوخت به تاکسیهای شهر اختصاص یافته است، بیان داشت: با توجه به نزدیک شدن اجرای طرح هدفمند کرن یارانه‌ها و استقبال زیاد مردم در استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی باید به گونه‌ای عمل کرد تا تاکسیها در صفوف سوخت سی ان جی معطل نمانند و بتوانند خدمات خوبی را به شهروندان ارائه دهند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اصفهان در ارتباط با جایگاه‌های سوخت ال پی جی نیز اظهار داشت: در حال حاضر این تاکسیها از لحاظ سوخت رسانی هیچ مشکلی ندارد.

وی تصریح کرد: به زودی هشت جایگاه سوخت سی ان جی در سطح شهر به بهره برداری می رسد که انتظار می‌رود چهار جایگاه از آنها به تاکسیهای شهر اختصاص یابد.

کد خبر 1201851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha