به گزارش خبرنگار مهر در یزد، مهاجریان در خطبه های این هفته نماز جمعه طبس اظهار داشت: این اسامی باید محرمانه می ماند اما سازمانهای جهانی این اسامی را برای شناسایی و ترور در اختیار سایرین قرار دادند که این یک خیانت بزرگ و نابخشودنی است.
وی با اشاره به برگزاری اخیر اجلاس 1+5 اظهار داشت: دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای حق مسلم ایران است و ملت ما هیچگاه از این حق خود دست بر نخواهند داشت.
مهاجریان ادامه داد: ملت ما همواره در طول دوران انقلاب اسلامی در مقابل دشمن ایستاده و سر تسلیم فرود نیاورده است که در مورد استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای نیز کوتاه نخواهند آمد.
تولید کیک زرد در کشور حاصل تهدیدها و جنایات دشمنان علیه ایران است
وی افزود: دانشمندان ما با وجود محاصره اقتصادی و جنایات و تهدیدهای دشمنان به فضل الهی به توفیقات متعددی در زمینه انرژی هسته ای دست یافته اند که از جمله آن تولید کیک زرد در داخل و حمل آن به محل مورد بهره برداری است.
مهاجریان در بخش دیگری از خطبه های نماز جمعه با اشاره به فرا رسیدن سالروز شهادت سومین شهید محراب، آیت الله دستغیب در سال 1360، وی را اسوه زهد، تقوا، پرهیزگاری و اخلاص و از علما و بزرگان تاثیرگذار در روند انقلاب اسلامی دانست و یاد این شهید بزرگوار را گرامی داشت.
تلاش بیشتر شورای عالی انقلاب فرهنگی در راستای تحول فرهنگی ضروری است
خطیب جمعه طبس همچنین با اشاره به سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی در نوزدهم آذر سال 1362 به فرمان حضرت امام خمینی (ره) اظهار داشت: شورای عالی انقلاب فرهنگی که دارای رسالتهای سنگینی است و تاکنون اقدامات خوبی انجام داده اما لازم است که بیش از گذشته در راستای تحول فرهنگی عمیق الهی و اسلامی تلاش کند.
وی ادامه داد: این تلاش از آن جهت ضرورت دارد که اگر فرهنگ جامعه ناصحیح و غیراسلامی باشد، مشکلات جامعه بیشتر خواهد شد.
نظر شما