۳۰ مهر ۱۳۸۳، ۹:۵۵

عضو كميسيون فرهنگي مجلس در گفت و گو با "مهر": رمضان فرصتي براي رفع فقر معنوي جامعه است

عضو كميسيون فرهنگي مجلس در گفت و گو با "مهر": رمضان فرصتي براي رفع فقر معنوي جامعه است

عباسي ، عضو كميسيون فرهنگي مجلس ، از روزه به عنوان عاملي براي تقويت اراده و تزكيه انسان ها ياد كرد و افزود : استفاده مناسب از خيرات و بركات اين ماه پرفيض ، نقش ارزنده اي در رفع فقر معنوي جامعه خواهد داشت .

سيد حسن عباسي نماينده دليجان و محلات و عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبرنگار گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر" اظهار داشت : رمضان ماه نزول قرآن است و به همين دليل نيز از ارزش بسياري برخوردار است ، در همين راستا اولين بهره برداري كه از اين ماه مي توان داشت  تقويت بعد معنوي است .

عضو كميسيون فرهنگي مجلس افزود : در واقع تزكيه از همين ماه شروع مي شود ، اين تحول مي تواند براي جامعه بسيار مفيد باشد ، چرا كه اگر تك تك افراد جامعه سازندگي را از خود آغاز كنند ، جامعه نيز به خودي خود ساخته شده ، از هر گونه آسيبي در امان بوده و به سمت نيكي سوق مي يابد .

نماينده دليجان و محلات در مجلس شوراي اسلامي با يادآوري اين كه در ماه مبارك رمضان انسانها به طور ناخودآگاه به ملكوت و مبعود نزديكتر مي شوند ، به آثار و بركات روزه در اين ماه پرفيض اشاره كرد و گفت : انساني كه شكمش خالي باشد به آسمان نزديكتر است .

عباسي از روزه به عنوان عاملي براي تقويت اراده و نماد شخصيت انساني ياد كرد و گفت : انساني كه اراده اش با بهره گيري از آثار و تبعات روزه تقويت شده ، مي تواند كارهاي بزرگ را به خوبي انجام دهد و براي چنين انساني ، به منظور رسيدن به خير، نيكي و سعادت هيچ مانعي وجود ندارد .

عضو كميسيون فرهنگي مجلس گفت : روزه در ماه رمضان انسان را درد آشنا مي كند و چنين انساني نيز، بيش از پيش مي تواند شرايط نيازمندان را درك كند ، رسيدن به چنين جايگاهي ، موقعيتي بسيار مناسب براي ارائه خدمات  مطلوب به اين قشر از جامعه و همچنين دستگري از آنان است .

وي افزود : مسئولان و تصميم گيران جامعه نيز مي توانند، به واسطه روزه و آشنايي با درد دردمندان ، در زمينه تصويب قوانين معيشتي و رفع نيازهاي عموم جامعه ، قدم هاي سازنده اي برداشته ، در تصويب و اجراي طرح هايي در اين مورد به خوبي فعاليت كنند .

نماينده مردم دليجان و محلات در مجلس شوراي اسلامي ، با تأكيد بر اين كه در ماه رمضان ، انسان ها  بيش از هر زمان ديگري به خدا توجه دارند گفت : در اين ماه به خوبي مي توان در راستاي رفع  فقر مادي  و به ويژه  فقر معنوي گام هاي ارزنده اي برداشت ، بي ترديد استفاده از چنين فرصتي كه هر سال در اختيار انسانها قرار مي گيرد ، از ارزشهايي است كه نبايد ناديده گرفته شود . 

کد خبر 123162

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha