به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، قوام نوذری بعدازظهر چهارشنبه در نشستی با حوزه عمرانی استانداری استان، افزود: از این تعداد 10هزار و 500واحد مسکن روستایی و 10هزار واحد هم مسکن شهری است.
وی اظهار داشت: تاکنون دو میلیون متر مربع زمین تهیه شده و 141میلیارد تومان وام نیز برای مسکن مهر این استان پرداخت شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر نظارت دقیق حوزه معاونت امور عمرانی و شورای فنی بر رعایت اصولو ضوابط فنی و اجرای مقرارت همه ساخت و سازها از جمله مسکن مهر در مناطق شهری و روستایی تاکید کرد و افزود: این حجم سرمایه گذاری در آینده به 300 میلیارد تومان خواهد رسید.
نوذری یاد آور شد: هم اکنون 169میلیارد تومان اعتبار عمرانی استان نیز در بخش ساخت و ساز و عمران هزینه می شود و بر این اساس باید شورای فنی و نظام مهندسی در تربیت و به کارگیری مهندسین مشاور، ناظر و اجرا تلاش جدی داشته باشند.
وی تعداد پروژه های استان را هم یک هزار و 761 پروژه در قالب 243طرح عنوان کرد و اظهار داشت: تمام مراحل و فرآیند کاری، پیشرفت و کیفیت این پروژه ها باید از فیلتر شورای فنی و نظام مهندسی بگذرند و در این خصوص باید به تربیت و آموزش نیروی فنی پرداخته شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: حجم کار و فعالیت عمرانی در این استان به اندازه ای است که هیچگاه سابقه نداشته است و برای تحقق و به سرانجام رساندن آنها باید بی وقفه کار کرد و در این بین نیازمند همراهی و همکاری بیشتر مردم هستیم.
علی حیدری، کل مصوبات سه دوره سفر هیئت دولت به این استان را 541 مصوبه با اعتباری بیش از یک هزار و 201میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: از مجموع این مصوبات 184مصوبه با اعتبار 59 میلیارد تومان مربوط به دور اول است که تاکنون 98.4 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی اظهار داشت: 185مصوبه با اعتبار 168میلیارد تومان هم مربوط به دور دوم است و پیشرفت فیزیکی آنها 75درصد ارزیابی می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در دور سوم سفر 172مصوبه با اعتبار 974میلیارد تومان مصوب شد که 134مصوبه آن عمرانی و شامل چهار هزار و 420 پروژه است.
وی تصریح کرد: از مجموع مصوبات عمرانی دور سوم 30مصوبه شامل 76 پروژه مطالعاتی است که عمدتا در دست اجرا هستند.
حیدری افزود: همچنین از کل پروژه های عمرانی دور سوم 33 مورد آن درسال 89، سه هزار و 759مورد سال 90و 322پروژه سال 91و 46 پروژه سال 92 و 33پروژه هم سال 93 باید به بهره برداری برسند.
نظر شما