پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ دی ۱۳۸۹، ۱۵:۰۳

پایگاه‌های راهنمایی مسافران در آبدانان راه اندازی می شود

پایگاه‌های راهنمایی مسافران در آبدانان راه اندازی می شود

ایلام - خبرگزاری مهر: ایجاد پایگاه‌های راهنمای مسافران در ورودی شهرستان آبدانان در ایام نوروز از جمله مصوبات ستاد تسهیلات سفر‌های نوروزی این شهرستان است.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، فرماندار شهرستان آبدانان صبح پنجشنبه در محل این فرمانداری در جمع خبرنگاران گفت: در سطح شهرستان آبدانان ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی با حضور 20 اداره و دستگاه دولتی تشکیل شد.

پرویز کوثری افزود: بر اساس شرح وظایف ابلاغی، تقسیم شرح وظایف و کار میان اعضای ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی شهرستان صورت گرفته است و دستگاه‌های مربوطه مامور به آمادگی لازم جهت پذیرایی از مسافران نوروزی هستند.

وی با اشاره به ایجاد پایگاه‌های راهنمای مسافران نوروزی در ورودی گفت: در این راستا تقسیم بندی بین حوزه‌های شهر صورت گرفت که بر این اساس پایگاه‌ها در بخش‌ها و ورودی شهر مستقر می‌شوند.

فرماندار آبدانان یادآور شد: در پایگاه‌های ایجاد شده، صنایع دستی و هنرهای سنتی شهرستان به مسافران و گردشگران ورودی به استان در ایام نوروز معرفی خواهند شد.

این مقام مسئول در شهرستان آبدانان ادامه داد: برپایی نمایشگاه‌های متعدد در ورودی شهرها و تفریح‌گاه‌ها و همچنین سیاه چادرهای عشایری از دیگر برنامه‌ها برای این ایام است.

کد خبر 1236502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha