به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، فرمانده پایگاه دوم شکاری در حاشیه این مراسم گفت: این هواپیما به جهت تعمیرات اساسی سالها قادر به پرواز نبوده است اما از ابتدای امسال تعمیر و باز سازی این هواپیما جنگنده به دست توانمند پرسنل فنی پایگاه دوم شکاری در تبریز آغاز شد.
امیر سرتیپ خلبان حلت آبادی ادامه داد: در روز نیروی هوایی روز تاریخی پرسنل نیروی هوایی این هواپیمای جنگنده پس از تعمیر و انجام تست های نهایی توسط یکی از خلبانان پایگاه دوم شکاری تبریز بر فراز آسمان شهر تبریز پرواز کرد.
امیر سرتیپ خلبان حلت آبادی در ادامه افزود: بر اساس تست های به عمل آمده این جنگنده تعمیری قادر به انجام مأموریت های محوله بوده و با انجام تعمیرات تمامی اشکالات این هواپیما به دست توانمند پرسنل قهرمان نیروی هوایی با موفقیت انجام یافته است و امروز با پرواز این جنگنده نیروی هوایی بر فراز شهر ولایتمدار تبریز تمامی تست ها و کنترل های لازم بعمل آمد.
حلت آبادی در ادامه تصریح کرد: این هواپیما ی جنگنده با موفقیت کامل در فضای شهر تبریز پرواز کرده است.
نظر شما