به گزارش خبرنگار مهر، هفته پنجم و ششم از دور برگشت رقابتهای لیگ برتر تکواندو باشگاه های ایران روز جمعه در خانه تکواندو برگزار شد. در حالی که مجتبی نظم ده یکی از بهترین داوران بین المللی کشورمان بعد از چند سال دوری از لیگ دو به این مسابقات بازگشت، کمتر شاهد اشتباهات داوری و اعتراض سرپرستان و مربیان تیم های بودیم.
در مهمترین دیدار این هفته دو تیم جوانه و گاز فجر جم مقابل هم صف آرایی کردند. در این دیدار شاگردان مرتضی کریمی در تیم گازفجر جم 5 بر3 پیروز از میدان خارج شدند. حسن آقازاده، هادی مستعان، فرزاد ذوالقدری، پیام قبادی و اسماعیل محمدی برای گاز فجر جم و محمد خمسه، معین نجفیان و مهدی قربانی هم برای جوانه سه پیروزی کسب کردند. فجریها در بازی دوم خود با نتیجه ای مشابه راه و ترابری زنجان را نیز شکست داد تا گام بلندی برای نایب قهرمانی بردارند.
شهرداری بندرعباس تیم دوم جدول در بازی نخست خود 6 بر2 قوامین را شکست داد ولی در مصاف با مقاومت با نتیجه تساوی 4 بر 4 متوقف شد تا دو امتیاز حساس را از دست بدهند. مقاومت قبل از این دیدار 5 بر 3 نتیجه را به ملی حفاری واگذار کرده بود. ملی حفاری در بازی دوم خود مقابل جوانه هم به نتیجه ای بهتر از تساوی 4 بر 4 دست پیدا نکرد.
در جدول رده بندی دانشگاه آزاد با دو بازی کمترهمچنان با 29 امتیاز در صدر قرار دارد. شهرداری بندرعباس هم با همین تعداد امتیاز و تفاضل برد کمتر در رده دوم ایستاد و گاز فجر جم با 26 امتیاز در جای سوم قرار گرفت. هفته پایانی این مسابقات 13 اسفندماه برگزار خواهد شد و شهرداری بندرعباس برای تثبیت نایب قهرمانی نباید از دیدار با دانشگاه آزاد بازنده میدان را ترک کند.


نظر شما