۲۶ اسفند ۱۳۸۹، ۱۴:۰۰

در سال جاری/

11 هزار مددجوی یزدی از زیر چتر حمایتی کمیته امداد خارج شدند

11 هزار مددجوی یزدی از زیر چتر حمایتی کمیته امداد خارج شدند

یزد - خبرگزاری مهر: معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان یزد گفت: امسال در اجرای طرح پالایش مددجویان بیش از 11 هزار نفر از زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) خارج شدند.

مهدی حجازی مهریزی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد با اشاره به رویکرد جدید این نهاد در زمینه ارائه خدمات هدفمند و زمان‌ دار اظهار داشت: در راستای فراهم کردن زمینه بهره مندی تمام اقشار نیازمند از خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) با هدف کاهش زمان ماندگاری مددجویان در زیر پوشش این نهاد، طرح پالایش مددجویان از ابتدای سال جاری با جدیت آغاز شد.

وی افزود: در بازبینی و بررسی پرونده های مددجویان تحت حمایت، تعداد 11 هزار و 498 نفر به دلایل مختلف از زیر پوشش مستمر این نهاد خارج شدند.

حجازی مهریزی، مهمترین علت خروج این تعداد مددجو را توانمند شدن آنها و عدم نیاز آنان به حمایتهای بعدی اعلام کرد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح بر اساس سیاستهای قانون برنامه پنجم صورت پذیرفته است و در سال آینده با دقت نظر بیشتر و با بهره گیری از ظرفیتها و پتانسیل های درون و برون سازمانی ادامه خواهد یافت.

کد خبر 1276036

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha