پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ آبان ۱۳۸۳، ۱۱:۳۶

در بيانيه جنبش دانش آموزي اعلام گرديد :

دعوت از دانش آموزان براي شركت در راهپيمايي روز جهاني قدس

جنبش دانش آموزي در بيانيه اي از عموم مردم و بويژه دانش آموزان براي شركت در راه پيمايي روز جهاني قدس دعوت كرد .

به گزارش سرويس سياسي مهر ،  در اين بيانيه آمده است: در گوشه‌اي از اين دنياي كوچك ما و در سرزمين كوچك اما مقدس فلسطين ملتي مظلوم فرياد استغاثه و دادخواهي سر مي‌دهد ملتي كه بيش از 80  سال است با سلاح ايمان و مشتي سنگ و با فدا كردن جان هزاران كودك ، نوجوان، جوان و زن ، مقاومتي افسانه‌اي را در برابر ارتشي كه از چهار سوي جهان به بهانه وعده‌اي كه هرگز به آنها داده نشده به خاك فلسطين حمله آورده‌اند و مي‌خواهند شرف، عزت و كيان فلسطين عزيز را به يغما ببرند، درمقابل چشمان خواب‌زده جهانيان به تصوير كشيده‌اند.

 
اسرائيليان غاصب و تا بن دندان مسلح، چنگال‌هاي پليد خود رادر سينه مردمي فرو برده‌اند كه  تنها جرمشان آزادي خواهي و عدالت‌طلبي است و گناه ‌شان طلب حقي است كه با ظلم استعمارگران شرق و غرب از آنها ربوده شده است و واي بر حال آنان كه فرياد مظلومي را بشنوند و براي كمك و ياريش برنخيزند و با سكوت خود مهر تاييد بركارنامه ننگين جنايت ظالمان و مستكبران مي‌زنند.

 
جنبش دانش‌آموزي چه در آن روزهايي كه علم بيداري در مقابل رژيم ستم‌شاهي برپا كرده بود و چه در روزهاي سرخ شهادت و دفاع و در دوران سازندگي و پوياي، همواره خود را در كنارودوشادوش ملت‌هاي مظلوم و مستضعف جهان مي‌ديدو غايت هدف نهايي خود را نابودي ظلم و جور و برافراشتن پرچم سبز و سفيد و زرد مهدوي برفراز گلدسته‌هاي مسجدالاقصي به عنوان صبح پيروزي نهايي انقلاب اسلامي قرار داده است و اينك در آستانه روز جهاني قدس، روزي كه به فرمان امام عزيزمان ، روز نمايش اتحاد و خشم مسلمانان و آزادگان جهان در برابر مستكبران صهيونيسم برگزيده شده ، ضمن اعلام انزجار و خشم خود از جنايات رژيم نژادپرست اسرائيل و حاميانش عليه ملت مظلوم فلسطين، بار ديگر مودت، وحدت و همبستگي خود را باجنبش جوانان و نوجوانان غيور و شهادت‌طلب فلسطيني يعني حماسه‌سازان انتفاضه الاقصي ، مي‌فشاريم و با حضور در راهپيمايي آخرين جمعه ماه مبارك رمضان دركنار ديگر اقشار و خادمان انقلاب اسلامي فرياد مرگ بر اسرائيل و سلام بر انتفاضه راسر خواهيم داد. 
به گزارش مهر، در ادامه اين بيانيه آمده است: سازمان ملل متحد و بويژه سازمان كنفرانس اسلامي ، اتحاديه عرب و كليه دول اسلامي مي‌بايست ضمن خاتمه دادن به ماجراي فلسطين بابرقراري صلح بدون اسرائيل در اين سرزمين، شرايط بازگشت آوارگان را به فلسطين فراهم آورند و هرچه سريعتر شرايط برگزاري يك انتخابات آزاد و دموكراتيك براي تشكيل دولت فراگير فلسطيني به مركزيت قدس شريف را مهيا نمايند.

کد خبر 128570

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha