پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ فروردین ۱۳۹۰، ۱۸:۵۹

طرح بوستان بدون دخانیات در تمامی مناطق پایتخت اجرا می شود

مدیر کل سلامت شهرداری تهران با اشاره به راه اندازی کلینیکهای ترک سیگار در مناطق، از اجرایی شدن طرح بوستان بدون دخانیات در تمامی مناطق پایتخت در سال 90 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی گلمکانی، مدیر کل سلامت شهرداری تهران آموزش شهروندی و آماده‌سازی پارک ها و اماکن عمومی به منظور مبارزه با مصرف مواد دخانی را یکی از رویکرد های شهرداری تهران در این زمینه خواند و گفت: به همین منظور با انتخاب بوستان های بدون دخانیات اقداماتی همچون نصب پلاکارد و تبلیغات محیطی صورت می گیرد تا آمادگی ذهنی و زمینه سازی برای ترک دخانیات صورت گیرد.

به گفته مدیرکل سلامت شهرداری تهران طرح بوستان بدون دخانیات در سال جاری در تمامی مناطق 22 گانه شهر تهران به اجرا در خواهد آمد تا در هر منطقه، یک بوستان بدون دخانیات افتتاح شود.

گلمکانی در ادامه به راه اندازی کیلینیک های ترک دخانیات از سوی شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: در بوستان های بدون دخانیات، آموزش های لازم به عوامل اجرایی و کارگران داده شده است تا مصرف مواد دخانی کاهش پیدا کند.

مدیر کل سلامت شهرداری تهران همچنین از فعالیت کارگروه های مختلف در زمینه لایحه شهر عاری از دخانیات و تبلیغات برای ترک سیگار خبر داد.
 

کد خبر 1289109

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha