پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۳:۱۲

کارمندان قراردادی انتقالی از تهران به همدان پیمانی می شوند

کارمندان قراردادی انتقالی از تهران به همدان پیمانی می شوند

همدان - خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان گفت: بر اساس آیین نامه اجرایی دولت، کارمندان و کارکنان قراردادی منتقل شده از تهران به همدان پیمانی می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، کریم مطهری موید، صبح دوشنبه در جلسه کمیته منتقلین از شهر تهران، با قدردانی از همکاری سایر دستگاههای عضو، اظهار داشت: فراهم کردن تسهیلات و خدمات مناسب بر اساس آیین نامه اجرایی دولت از وظایف دستگاههای ستادی و عضو است.

وی افزود: تدوین طرح انتقالی کارکنان از تهران به شهرستانها با همکاری و هماهنگی بین دستگاهها انجام پذیر خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان گفت: در این طرح علاوه بر واگذاری امکانات و تسهیلات به متقاضیان، روحیه ترغیب و تشویق نیز در سایر هموطنان ساکن در پایتخت برای انتقال به شهرستانها به وجود می آید.

مطهری موید با اشاره به برخی امور تسهیلاتی به متقاضیان گفت: دراین طرح افراد مجرد و متقاضی تسهیلات همانند سایر متقاضیان، مشمول آیین نامه اجرایی دولت خواهند شد.

وی افزود: هیئتی از مرکز برای بررسی میزان فعالیت ها و سطح خدمات و تسهیلات به متقاضیان به استانها اعزام می شود که این استان همدان نیز بزودی میزبان این هیئت خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان گفت: باید تمامی دست اندرکاران نسبت به جمع آوری اطلاعات لازم و میزان خدمات دهی به متقاضیان، گزارشات مربوط به دستگاه متبوع را آماده کنند.

مطهری خواستار اجرای دقیق مفاد آیین نامه اجرایی دولت برای اعطا تسهیلات و خدمات مناسب به منتقاضیان و منتقلین از تهران به استان همدان شد.

کد خبر 1312898

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha