حسن مروتی - سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار مهر در این رابطه گفت: گرد و غبار مهمترین مشکل در استانهای جنوبی کشور است و گاهی اوقات این گرد و غبارها تا استان های مرکزی هم می رسد تا سایر استانهای دیگر هم بدانند ما با چه مشکلاتی مواجه هستیم و درکجا زندگی می کنیم.
وی افزود: بر این اساس، دانشگاه شهید چمران اهواز تحقیقات و اثرات زیست محیطی این ریزگردها را تاکنون بررسی کرده است و به این دلیل که دانشگاه در جبهه این ریزگردها قرار دارد و مطالعات منسجمی را در این باره انجام داده است، وزارت علوم سرپرست این دانشگاه را به عنوان رئیس کنسرسیوم منطقه ای مطالعات ریزگردها انتخاب کرد.
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، اضافه کرد: البته وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سایر دانشگاه های جنوب کشور خواسته تا در این کنسرسیوم حضور داشته باشند و با تحقیقاتی که انجام می دهند به دانشگاه شهید چمران اهواز کمک کنند تا اثرات این ریزگردها در جنوب کشور کاسته شود.
به گزارش مهر، کنسرسیوم ریزگردها به منظور انجام مطالعات در زمینه پدیده ریزگردها، ارزیابی و ارائه راهکارهای مقابله با این پدیده در دانشگاه شهید چمران تاسیس شده است و با تاسیس آن، محوریت علمی کنترل، مقابله و ارزیابی پدیده گرد و غبار در کشور و خاورمیانه به این دانشگاه واگذار شد.


نظر شما