پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ خرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۰۵

مبارزه با آفت نیمه انگلی لورانتوس در استان ایلام آغاز شد

مبارزه با آفت نیمه انگلی لورانتوس در استان ایلام آغاز شد

ایلام - خبرگزاری مهر: مبارزه با آفت نیمه انگلی لورانتوس در جنگلهای استان ایلام آغاز شد.

 مدیرکل منابع طبیعی استان ایلام در گفتگو با خرنگار مهر در ایلام گفت: مبارزه با لورانتوس در نخستین گام از جنگلهای بلوط شهرستان ایوان در شمال این استان شروع شده و به مرور در سایر مناطق استان هم اجرا خواهد شد.

عبدالرضا بازدار گفت: مهمترین آفاتی که به شدت جنگلهای استان ایلام را تهدید می کند گیاه نیمه انگلی لورانتوس از خانواده لورانتاسه است.

وی اضافه کرد این آفت بر روی درختان جنگلی بویژه درخت بلوط رشد کرده و با تشکیل غده بر روی آن سبب ضعیف شدن و در نهایت خشکیدن کامل آن می شود.

به گفته بازدار حدود 80 هزار هکتار از سطح جنگلهای استان به این آفت آلوده بوده و تنها راه مبارزه با آن قطع مکانیکی این آفت است.

مدیرکل منابع طبیعی استان گفت: کار مبارزه با انگل لورانتوس در سطح سه هزار هکتار از جنگلهای منطقه بانکول و شره زول آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه دارد.

بازدار گفت: بیش از 10 گروه مردمی با مشارکت نیروهای بسیج سازندگی برای انجام عملیات مبارزه با این آفت بکار گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه این آفت از طریق باد و پرندگان به دیگر درختان انتقال داده می شود، ابراز امیدواری کرد: به منظور جلوگیری از گسترش این آفت به سایر جنگلهای استان در برنامه ای چند ساله و با تخصیص اعتبار لازم این آفت از کل جنگلهای استان پاکسازی شود.

حدود 642 هزار هکتار از مساحت استان ایلام را جنگل تشکیل داده است .

کد خبر 1330250

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha