پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ خرداد ۱۳۹۰، ۱۹:۴۲

دست سرمربی به جام نرسید/

کریم باقری جام قهرمانی پرسپولیس را بالای سر برد/ دایی به زور روی سکو رفت!

کریم باقری جام قهرمانی پرسپولیس را بالای سر برد/ دایی به زور روی سکو رفت!

کاپیتان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس که در میانه های فصل از این تیم کنار گذاشته شده بود، جام قهرمانی را بالای سر برد.

به گزارش خبرنگار مهر، جشن قهرمانی تیم فوتبال پرسپولیس مثل همه قهرمانی های گذشته در اوج بی نظمی انجام شد و هنگام اهدا جام افراد متفرقه بسیاری در کنار سکو حضور داشتند.  نکته جالب اینکه جام قهرمانی پرسپولیس را اولین بار کریم باقری بالای سر برد و سپس به سایر بازیکنان داد. باقری در میانه های فصل از این تیم کنار گذاشته شده بود.

علی دایی که در ماه های اخیر اختلافات زیادی با حبیب کاشانی داشت در پایان این دیدار و به هنگام برگزاری مراسم جشن قهرمانی حاضر به رفتن روی سکو نبود و با اصرار بازیکنان روی سکو رفت. دایی که پشت سر بازیکنان ایستاده بود قصد داشت جام را بالای سرش ببرد اما در اوج بی نظمی های این جشن ، دست دایی به جام نرسید.

مراسم جشن قهرمانی پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که بازهم شاهد حضور افرادی غیر مسئول در این جشن بودیم و بیشتر از بازیکنان و مسئولان، افراد متفرقه حضور داشتند و خیلی ها به دنبال گرفتن عکس یادگاری با بازیکنان بودند.

مدال و جام قهرمانی پرسپولیس را عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ به پرسپولیسی ها داد. این تنها نکته مثبت این جشن بود که از مسئولان فدراسیون فوتبال تنها عزیز محمدی حضور داشت.

کد خبر 1331918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha