به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی باستان ظهر سه شنبه در جمع فعالان بسیج دانشجویی با مطلوب ارزیابی کردن فعالیتهای جهادی در سطح دانشگاههای استان اظهار داشت: تلاش و مجاهدت دانشجویان و مسئولان بسیج دانشجویی و سایر نهادهای مرتبط در استان سمنان در این عرصه روند رو به رشدی داشته و شاهد فعالیت های جهادی در اکثر دانشگاه ها و نقش آفرینی دانشجویان بسیجی در نقاط محروم هستیم.
وی مطالبه گری، خدمت رسانی، محرومیت زدایی، سازندگی، عدالتخواهی و تاثیرات فرهنگی را از ابعاد حرکتهای جهادی برشمرد و افزود: حرکت جهادی تنها سازندگی نیست بلکه در همه ابعاد حول محور پیشرفت و عدالت حرکت می کند.
باستان توسعه و پیشرفت همراه با عدالت و عدالت اجتماعی را هدف حرکت های جهادی دانست و تاکید کرد: این حرکت چند بعدی می تواند به عنوان یک مدل جهت الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مورد توجه قرار گیرد.
معاون سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی تبلیغ و ترویج حرکت های جهادی در سطح دانشگاهها، توسعه اقدامات آموزشی و توجیهی، عمق بخشی و عملکرد تخصصی در عرصه ها را از عوامل پر بارتر شدن حرکتهای جهادی عنوان کرد و افزود: مطالعه، فرهنگ سازی، برگزاری اردوها متناسب با توان و نظارت چهار گام اصلی جهت بهبود و ارتقای اردوهای جهادی است.
وی از برنامه منسجم سازمان بسیج دانشجویی جهت هماهنگی حرکت های جهادی خبر داد و گفت: تدوین و تولید آثار فرهنگی، برگزاری جلسات آسیب شناسی و هم اندیشی، توسعه اقدامات آموزشی با عنوان رسم هجرت، ایجاد تفاهم نامه و ابلاغیات برای ادارات و نهادهای پشتیبان و استفاده از مجربان و نخبگان از جمله این برنامههاست.
باستان یادآور شد: پیگیری طرح هر دانشگاه در یک منطقه محروم، تخصصی پرداختن به عرصه های سازندگی و ایجاد شورای اندیشه ورز و اتاق فکر از دیگر برنامه های بسیج دانشجویی در جهت انسجام فعالیتهای جهادی است.


نظر شما