پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۳۰

گرایش جوانان به قرآن کریم افزایش فراینده‌ای داشته است

گرایش جوانان به قرآن کریم افزایش فراینده‌ای داشته است

قائم مقام رئیس نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن این نمایشگاه را تنها نمایشگاهی دانست که به طور کامل جنبه معنوی دارد و گفت: بدلیل رویکردهای ویژه‌ای که طی سالهای اخیر به قرآن بوده است، گرایش اقشار مختلف، بویژه جوانان به این کتاب آسمانی افزایش فراینده‌ای داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد تقی‌پور قائم مقام رئیس نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم  گفت: به طور کلی کارهای ارزشی دریچه‌ای از فیوضات خداوند تبارک و تعالی است و این فیوضات کارها را به پیش می‌برد.

قائم مقام رئیس نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم گفت: با توجه به رویکردی که ما در نظام جمهوری اسلامی نسبت به قرآن کریم در این چند سال اخیر داشته‌ایم و توجه ویژه مقام معظم رهبری به قرآن کریم، گرایش مردم به ویژه جوانان به سمت قرآن کریم نسبت به گذشته، رشد فزاینده‌ای داشته است و باید در این زمینه خداوند متعال را شاکر باشیم، زیرا قرآن کریم به سمتی می‌رود که از مهجوریت خارج شود.

تقی‌پور گفت: بازدیدکنندگان باید توجه داشته باشند که این بازدید چه مقدار در آنان تاثیر می‌گذارد، در نمایشگاه‌های دیگر آن چه را که مشاهده می‌کنیم، متاع و کالاهای دنیوی است و این کالاها جاذبه‌های زیادی دارند، اما تنها نمایشگاهی که به طور کامل جنبه معنوی دارد، نمایشگاه قرآن کریم است.

وی در پایان افزود: کسی که برای بازدید از نمایشگاه به این مکان می‌آید، باید تحت تاثیر کلام خداوند قرار گیرد و این تأثیر موجب انس او با قرآن کریم شود، اگر این انس بین بازدیدکنندگان و قرآن کریم به وجود آید، نمایشگاه مثبت و مؤثر عمل کرده است .

کد خبر 1370111

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha