به گزارش خبرنگار مهر، محمد غفاری پیش از ظهر شنبه در جلسه کارگروه زنان و خانواده استان ضمن محول کردن تدوین این طرح به اداره کل امور جوانان گفت: این طرح نباید محدود به سن خاص و زمان مشخصی باشد و تحت پوشش قرار دادن تمامی جامعه شهری و روستایی و زنان خانه دار استان بایستی در تدوین آن مورد توجه برنامه ریزان قرار بگیرد.
وی با تاکید بر تدوین طرح جامع اوقات فراغت زنان خانه دار با رویکرد دینی، افزود: شایسته است این برنامه به بصیرت افزایی، نشاط آفرینی و استحکام بیش از پیش نهاد خانواده منجر شود.
غفاری با اشاره به وجود معضل ازدواج بعضی از زنان ایرانی با اتباع خارجی و بروز مشکل برای آنان در برخی موارد اظهار داشت: باید کارگروهی با حضور دستگاه های انتظامی، حمایتی و تبلیغاتی تشکیل و دستور العمل خاصی در این مورد تدوین شود.
وی افزود: بدست آوردن آمار صحیح و دقیق از وضعیت موجود در استان، بررسی معضلات و مشکلات، ارائه راهکارهای اجرایی و سیاستگذاری مبتنی بر آمار بدست آمده از جمله مواردی است که باید در تدوین این دستور العمل رعایت شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان رضوی گفت: در این دستور العمل باید اقدامات پیشگیرانه و قانونی اعم از سلبی و ایجابی و همچنین اقدامات حمایتی به صورت ویژه مد نظر قرار بگیرد.
غفاری تصریح کرد: استفاده از ظرفیت صدا و سیما و آموزش و پرورش برای آگاه سازی دختران از ممنوعیت ازدواج با اتباع خارجی و همچنین تبعات و مشکلات اینگونه ازدواج ها از جمله مواردی است که باید به آن توجه شود.
فاطمه رحمانی مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی در توضیح طرح جامع اوقات فراغت زنان خانه دار گفت: 49 درصد جمعیت استان را بانوان تشکیل می دهند که تنها 10 درصد از این میزان شاغل می باشند.
وی افزود: حدود 900 هزار نفر از زنان در استان خانه دار هستند که بر اساس بررسی های انجام شده حدود پنج ساعت در روز اوقات فراغت دارند که باید برای آن برنامه ریزی کرد.
رحمانی گفت: این طرح شامل زنان بین 15 تا 60 سال است که دانش آموز، دانشجو و شاغل نیستند.
نظر شما