ایوب نجف زاده در گفتگو با خبرنگار مهر از ایجاد مجتمع های آموزشی در مناطق شهری برای نخستین بار خبر داد و افزود: اگر بتوان چند مدرسه را با یک مدیریت واحد اداره کرد بیشتر می توان توزیع امکانات داشت و بسیار موثر است.
وی همچنین اظهارداشت: ساماندهی مدیریت واحدهای آموزشی و پرورشی امکان بهره مندی دانش آموزان و معلمان از مدیریت بهتر و موثرتر و افزایش موفقیت و کارایی مدارس از اهداف مورد انتظار در ایجاد مجتمع های آموزشی است.
رئیس آموزش و پرورش گیلان گفت: همچنین بهبود تعامل بین مناطق آموزشی و مدارس تحت پوشش و ارتقای سطح ارائه خدمات آموزشی و پرورشی و نظارت مستمر و موثرتر بر فعالیت های مدارس از دیگر اهداف ایجاد این مجتمع هاست.
وی در ادامه با اشاره به اینکه آموزش و پرورش به عنوان یک نظام فراگیر با انسجام بخشی به فعالیت های تربیتی و آموزشی خود درصدد ایجاد یک تحول عظیم در مقطع ابتدایی است، افزود: اصل این پایه بسیار حساس و در عین حال به عنوان سنگ زیرین نظام تعلیم و تربیت است.
نجف زاده به تحول در نظام آموزش و پرورش و محتوی کتب درسی اشاره کرد و گفت: سند برنامه درسی ملی که در شورای عالی آموزش و پرورش در حال بحث و بررسی است در نظام تحول آموزشی و پژوهشی کشورنقش مهمی دارد.
وی با اعلام اینکه این سند دارای سه محور اصلی است، افزود: کتابهای درسی، ساعت ها، روش ها و فنون تدریس از محورهای اصلی این سند است.
رئیس آموزش و پرورش گیلان با اشاره به اینکه با اجرای مدیریت خدمات کشوری سختی کار و سنوات به پرسنل مدارس استثنایی تعلق نمی گیرد، افزود: پیش از این به عنوان مثال هر همکاری که در مدارس استثنایی پنج سال سابقه داشت، شش سال برایش منظور می شد.
وی یادآور شد: مدارک فرهنگیانی که لیسانس به بالا باشد با سابقه 24 سال خدمت احکام ارشد به عالی و همچنین فوق دیپلم ها با 20 سال سابقه کار فقط می تواند تا سقف ارشد ارتقا پیدا کنند.
نظر شما