پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ شهریور ۱۳۹۰، ۲۰:۱۶

فخرالدینی خواستار شد/

همکاری دستگاه ها در اجرای سرشماری نفوس و مسکن ضروری است

همکاری دستگاه ها در اجرای سرشماری نفوس و مسکن ضروری است

اردکان - خبرگزاری مهر: معاون مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات استانداری یزد گفت: همکاری دستگاه ها و مسئولان مختلف استان در اجرای طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فخرالدینی ظهر دوشنبه در نشست هماهنگی اجرای طرح ملی سرشماری نفوس و مسکن در اردکان ضمن درخواست از همه مسئولان جهت مشارکت فعال و همراهی با این طرح ملی، طرح ملی سرشماری نفوس و مسکن را پایه برنامه ریزی کلان کشور دانست.

وی بیان داشت: ستاد مرکزی و محل برگزاری دوره آموزشی باید ظرف چند روز آینده در مکانی استاندارد و مطلوب تعیین شود.

فخرالدینی، همراهی تمام مسئولان در اجرای این طرح را گامی مهم در جهت توسعه همه جانبه و کارشناسانه کشور عنوان کرد و ادامه داد: ریاست جمهوری سرشماری را به همه دستگاه ها ابلاغ کرده اند و همه دستگاه ها نیز طبق این حکم موظفند با مراکز سرشماری در استانها همکاری کنند.

معاون مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات استانداری یزد، تعامل، همفکری و همدلی مسئولان را در اجرای موفقیت آمیز این طرح موثر دانست و افزود: اگر مشارکت،مشارکتی فعال نباشد طرح نیز با اشکالات فراوانی روبرو می شود و اطلاعات غلط به زنجیره مدیریتی کشور وارد می شود و همین اشتباهات پایه برنامه ریزی های کلان قرار می گیرد.

وی ضمن مهم و موثر خواندن امر فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در ارتقا مشارکت مردم در این طرح افزود: متقاضیان اخذ سرشماری این دوره می توانند تا تاریخ 12 شهریورماه با مراجعه به سامانه اینترنتی www.amar.orj.ir  اطلاعات خود را وارد و آمادگی لازم جهت حضور در این طرح را اعلام کنند.

این طرح ملی پیش از این هر 10سال یکبار برگزار می شد اما از این دوره قرار است هر پنج سال یک بار برگزار شود.

کد خبر 1395727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha