پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ آذر ۱۳۸۳، ۱۳:۰۳

در رمان تازه ي اين نويسنده صورت مي گيرد :

" محمود گلابدره اي " و مرور زندگي يك " زن " در قبل و بعد از انقلاب اسلامي

خبرگزاري مهر - گروه فرهنگ و ادب : محمود گلابدره اي - نويسنده ، پس از كتاب هايي مانند : لحظه هاي انقلاب ، منيرو ، آقا جلال و ... ، در حال حاضر ، رماني تازه در دست نگارش دارد.

به گزارش خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، اين نويسنده ، در تازه ترين اثر خود در حوزه ي ادبيات داستاني " يك زن در دو دوره " ، به مرور گذشته ي زنان در حكومت ستمشاهي و مقايسه ي وضعيت بانوان در قبل و بعد از انقلاب اسلامي مي پردازد و نكات مختلف اجتماعي ، سياسي و هويتي موضوع را با زبان داستان براي مخاطبان به تصوير مي كشد.
محمود گلابدره اي كه زندگي و رنج هاي جلال آل احمد را در كتاب " آقا جلال " براي نسل امروز به تصوير كشيده است ، در تازه ترين كتاب خود ، حتي تدوين قوانين جديد براي استقلال زنان و سپردن موقعيت هاي اجتماعي و فرهنگي به آنان توسط نظام جمهوري اسلامي را مد نظر قرار داده و در لابلاي رمان ، فلاشبك هايي را نيز از وضعيت قبلي زنان در دوره ي پهلوي در ايران ياد آور مي سازد.
گفتني است رمان جديد محمود گلابدره اي هنوز به اتمام نرسيده است و نويسنده در خصوص انتشار آن با هيچ ناشري مذاكره نكرده است. 

کد خبر 139745

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha