بهمن مرادنیا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وجود معضل ترافیک در شماری از مناطق شهری استان کردستان به ویژه مراکز شهرستانها، عنوان کرد: پدیده و معضل ترافیک به عنوان مهمان ناخوانده نه تنها شهرهای بزرگ بلکه شماری از شهرهای کوچک در استان کردستان را نیز با مشکلاتی مواجه کرده است.
وی عنوان کرد: خیابانها و معابر عمومی بسیاری از شهرهای استان کردستان داری قدمتی بیش از 30 سال و در مواردی حتی تا 50 سال هستند که با توجه به افزایش شمار ماشینها و عدم اجرای طرح های مختلف عمرانی و ترافیکی، مردم را به مشکلات جدی در خصوص رفت و آمد مواجه کرده است.
نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت: به عنوان نمونه خیابانهای شهرستان بیجار عمری به قدمت ۴۰ تا ۵۰ سال دارند و زمانی که طراحیهای شهرسازی را در این نقطه شروع کردهاند شاید تعداد ماشینهای شهر به اندازه تعداد انگشتان دست بوده است ولی به تدریج و به مرور زمان افزایش جمعیت از یک طرف و انگیزه مردم برای بهتر زندگی کردن و همچنین ارتباطات عمومی از طرف دیگر باعث شده که روز به روز بر جمعیت ماشین و وسایل ماشینی در بیجار افزوده شود ولی با این حال هنوز بعد از چندین سال خیابانهای اصلی بیجار هیچگونه تغییراتی نداشته و خیابان موازی نیز برای آنها ایجاد نشده است.
مرادنیا با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای توجه بیشتر به حوزه عمران شهری در کردستان گفت: نباید مسائل را مقطعی مدنظر داشته باشیم و اگر کار خود را فقط در حد وظیفه انجام دهیم هرگز موفق نخواهیم شد و آیندگان ما را نخواهند بخشید همچنان که ما امروز گذشتگان را مورد نقد و انتقاد قرار میدهیم و انتظار می رود که مسئولان توجه و جدیت بیشتری برای رفع این معضل داشته باشند.
وی در پایان خواستار مشارکت و همراهی مردم و لزوم تلاش بیشتر شهرداریها و استانداری کردستان برای رفع معضل ترافیک درون شهری در این استان شد و بیان کرد: طی سال گذشته و امسال اعتبارات مناسبی در حوزه عمران شهری در اختیار استان قرار گرفته و باید با نظارت بهتر این اعتبارات در محلهای مناسب هزینه شود.
نظر شما