۱۱ مهر ۱۳۹۰، ۱۰:۳۴

هاشمی خبر داد:

ساخت و ساز ساختمانها کیفیت ندارد/ لزوم توجه به مقاوم سازی

ساخت و ساز ساختمانها کیفیت ندارد/ لزوم توجه به مقاوم سازی

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان نظام مهندسی بر نهادینه سازی فرهنگ ارتقای ساخت و سازهای با کیفیت در صنعت ساختمان تاکید کرد و گفت: ساخت و سازهای موجود از کیفیت مطلوب برخوردار نیستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی هاشمی یکشنبه شب در نشست خبری، اظهار داشت: کیفیت، سرعت و هزینه در ساخت و سازها سه شاخص مهم در صنعت ساختمان است که مدیریت و توجه به این سه عامل از هدر رفت ثروتهای ملی جلوگیری می کند.

وی تصریح کرد: هم اکنون در سطح کشور شاهد ساخت و سازهای بی کیفیت هستیم که این معضل جدی در صنعت ساختمان کشور است.

وی با تصریح بر این که، سالانه بیش از هشت درصد از منابع درآمدی و 60 درصد از منابع انرژی کشور در صنعت ساختمان هزینه می شود بر فرهنگسازی ارتقای ساخت و سازهای با کیفیت که از محوری ترین مسئولیتهای سازمان نظام مهندسی است، تاکید کرد.

وی یادآور شد: سالانه 40 درصد از منابع انرژی که در صنعت ساختمان مصرف می شود به دلیل بی کیفیتی در ساخت و سازها، اتلاف می شود و این فاجعه ای برای هدر رفت ثروت در این بخش است.

هاشمی در ادامه با اشاره به قانون شیوه نامه ماده 33 قانون نظام مهندسی در خصوص نحوه اجرای خدمات مهندسی در طراحی، نظارت و اجرای ساختمان سازی، از عدم اجرای کامل این قانون در کشور بعد از گذشت 16 سال ابراز تاسف کرد.

وی اذعان داشت: اجرای مقررات ملی ساختمان و آیین نامه های مربوطه به نحوه مناسب اجرای آن ضروری است.

وی همچنین با اشاره به کمبود نیروی مهندسین ناظر بر ساخت و سازها در خراسان شمالی بر جذب نیروهای متخصص جدید و برگزاری دوره های آموزشی برای آنان تاکید کرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشور در خاتمه از عدم اجرای قانون شناسنامه فنی و ملکی در استان خراسان شمالی ابراز تاسف کرد و گفت: شناسنامه فنی و ملکی یک ساختمان بیانگر هویت یک ساختمان است.

کد خبر 1422419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha