۳۰ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۴۳

افزایش ظرفیت پردازش زباله‌های تهران به هشت هزار تن در روز

افزایش ظرفیت پردازش زباله‌های تهران به هشت هزار تن در روز

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از افزایش ظرفیت پردازش زباله‌های شهر تهران به هشت هزار تن تا نیمه دوم آبان ماه سال جاری خبر داد و گفت: هم اکنون این ظرفیت در مرکز دفع زباله آرادکوه در جنوب تهران به مرحله بهره برداری آزمایشی رسیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد فیاض با بیان این که هم اکنون با مشارکت بخش خصوصی، دو خط جدید 500 تنی پردازش زباله آماده بهره برداری است، گفت: این خطوط ، ظرفیت پردازش زباله های تهران را به هشت هزار تن در روز می رساند و این در حالی است که هم اکنون میانگین تولید زباله های تهران، هفت هزار تن در روز است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: بهره برداری این دو خط کمک می کند تا خطوط فعال پردازش زباله ها هنگامی که نیاز به تعمیر دارند ، با مشکل مواجه نشود و قابلیت پردازش زباله های تهران افزایش یابد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران تاکید کرد: از سویی، در برخی از ماه های سال همچون مهر و اسفند ماه ، میزان تولید روزانه زباله تهران افزایش می یابد که با بهره برداری از خطوط جدید زباله، امکان پردازش زباله در تمامی روزهای سال فراهم خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد : هم اکنون ظرفیت خطوط پردازش زباله شهر تهران به میزان تولید روزانه زباله رسیده و امکان پردازش هفت هزار تن زباله فراهم شده است.

فیاض با اشاره به اینکه بیش از 40 سال است که دفع زباله های تهران در جنوب شهر به انجام می رسد، عنوان کرد: با اقدامات انجام شده از سوی شهرداری تهران، دیگر زباله ای در شهر به صورت مستقیم دفن نخواهد شد.

کد خبر 1439983

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha