به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود دشوارگر در جلسه ای که برای بررسی مسائل و مشکلات صادرات مواد کانی و معدنی در محل سالن کنفرانس این سازمان برگزار شد اظهار داشت: هرمزگان دارای قابلیتها و پتانسیلهای بسیاری در زمینه ذخایر معدنی در غرب استان است و در حال حاضر 60 معدن فعال در غرب بوده که حدود شش میلیون وهفتصد هزار تولید و دو میلیون تن صادرات داشته است.
وی با اشاره به مصوبه هئیت دولت در دور دوم سفر ریاست جمهوری در خصوص احداث پایانه صادراتی افزود: بیشترین میزان صادرات به سنگ گچ تخصیص یافته که با بالا رفتن هزینه حمل کالای مواد کانی ومعدنی، صادرات این محصولات با مشکل مواجه شده و برای بهبود و توسعه صادرات و بازیافتن بازار از دست رفته، احداث پایانه صادراتی مواد کانی ومعدنی امری مهم است.
دشوارگر عنوان کرد: هدف از احداث پایانه صادراتی، خروج کالا در کوتاه ترین زمان ممکن و کم ترین هزینه است و بدین منظور امور بسته بندی کالاهای صادراتی، بازاریابی بین المللی، خدماتی نظیر بیمه، بانکداری، استاندارد و امور گمرکی، سرمایه گذاری و حمل و نقل در این مجموعه تکمیل کننده نقش پایانه های صادراتی هستند.
در این جلسه مقرر شد ضمن هماهنگی با اداره بندر و گمرک به همراه کلیه اعضا بازدیدی از منطقه مورد نظر برای پایانه صادراتی صورت گیرد.
نظر شما