۹ آبان ۱۳۹۰، ۱۸:۲۴

ایمانیان:

عمارت تاریخی آقامحمدخانی با ارزش ترین اثر تاریخی گرگان است

عمارت تاریخی آقامحمدخانی با ارزش ترین اثر تاریخی گرگان است

علی آبادکتول - خبرگزاری مهر: کارشناس مسئول مرمت بافتهای تاریخی گلستان گفت: عمارت تاریخی آقامحمدخانی قاجار یکی از با ارزش ترین آثار تاریخی شهرستان گرگان است و به عنوان تنها عنصر باقی مانده معماری دارالحکومه آقامحمدخان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، جاوید ایمانیان افزود: این اثر تاریخی دارای ویژگی های خاص معماری از جمله پلان مستطیل شکل، دو ستون چوبی با سر ستون های مقرنس کاری شده در ضلع شمالی و جرزهای آجری ضخیم و اندود خارجی سیمان و اندود داخلی گچ در بنا است.

وی با اشاره به آسیب ها و دخل و تصرف های غیر اصولی که از دوره پهلوی در بنا صورت گرفته است، بر مرمت و نگهداری از این آثار ملی با شماره ثبت 11288 از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان تاکید کرد.

ایمانیان گفت: با توجه به توانمندی علمی و پژوهشی دانشگاه ازاد اسلامی واحد علی آباد کتول در بین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گلستان آسیب شناسی و طرح مرمت این عمارت تاریخی را به گروه هنر و معماری این واحد دانشگاهی واگذار کرده است.

وی بیان داشت: انجام مرحله مطالعه و شناخت این پروژه نیز از سوی گروه هنر و معماری واحد علی آباد کتول به اتمام رسیده است.
کد خبر 1448682

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha