محمد ابراهیم محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در این طرح، آموزشهای مربوط به توانمندسازی تحصیلی و روانی رفتاری به صورت تخصصی و مجزا به دانش آموزان ارائه می شود.
وی با بیان اینکه10 کارگاه آموزشی، توجیهی دانش آموزان منتخب در هر منطقه آموزش و پرورش اجرا خواهد شد؛ افزود: این نشستهای 45 دقیقه ای در ساعات رسمی درس پرورشی انجام می شود.
وی اظهار داشت: مشارکت دانش آموزان در امر مشاوره همنوعان و همکلاسی های خود به منظور ارتقاء بهداشت روانی، رشد و پرورش خود و همسالان از مهمترین اهداف این طرح است.
وی با اشاره به نقش حمایتی مدیران در اجرای بهینه این طرح در مدارس افزود: مشاوران ناظران اصلی این برنامه اند، آنان با نظارت مستمر و سازنده، از فعالیتهای تشویقی، ترغیبی، آموزشی و اردویی برای دانش آموزان هدف استفاده خواهند کرد.
وی از برگزاری همایشهای ویژه به عنوان استراتژی پیشگیری از آسیبهای روانی اجتماعی یاد کرد و گفت: ایجاد و تقویت مهارتهای اساسی زندگی و مشارکت داوطلبانه دانش آموزان نیز در این طرح مورد توجه است.
محمدی تصریح کرد: همیار مشاوران بازوهای توانمند تحصیلی، روانی و رفتاری مشاور و مدیر در مدارس هستند، آنان در گروههای شش تا 12 نفره در امور آموزشی و سازشی مدارس را یاری می کنند.
نظر شما