به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا شیخ الاسلامی امروز سه شنبه در گردهمایی مدیران سازمان فنی و حرفه ای، نظام آموزشی در ایران را پرهزینه، بی بازده و بی منطق دانست و گفت: لازم است تا در این زمینه اصلاحاتی صورت پذیرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: در واقع نظام آموزشی در ایران وارداتی بوده که بومی نشده است و در حال حاضر فاصله ما با کشورهای توسعه یافته به نحوی افزایش یافته که باید تلاش های خود را در جهت رفع این فاصله افزایش دهیم.
شیخ الاسلامی خاطر نشان کرد: البته نظام آموزشی در گذشته کیفی تر بود و کارآمدی آن در بازار کار بیشتر بود اما در حال حاضر تحول نظام آموزشی در کشور نیاز به عزم همگانی دارد.
وی با اعلام اینکه تعداد دانشجویان کاردانی هم اکنون از تعداد دانشجویان کارشناسی بیشتر شده است، بیان داشت: نیاز بخش صنعت هم اکنون بیشتر به تربیت تکنیسین است، در صورتی که عمده دانشجویان دانشگاه ها در مقاطع کارشناسی تحصیل می کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تاکید کرد: باید طرح آمایش نیروی انسانی در کشور راه اندازی شود که بتوان برای آن برنامه ریزی کرد. هم اکنون ظرفیت بی بدیلی از نظر نیروی انسانی در اختیار داریم که باید برای آن برنامه ریزی و آن را مجهز نماییم.
شیخ الاسلامی اظهار داشت: 4 شعار کلیدی باید همواره ملکه ذهن هر ایرانی شود که عبارتند از هر ایرانی یک مهارت، هرخانه یک کارخانه، هر کارگاه یک آموزشگاه و هر کارخانه یک دانشگاه خواهد بود.
نظر شما