هادی خلردی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حضور شش ورزشکار مازندرانی در رقابتهای معتبر المپیک لندن قطعی شده و با توجه به برگزاری مسابقات انتخابی، انتظار کسب دو سهمیه دیگر در رشته های قایقرانی و کشتی فرنگی برای ورزش استان دور از انتظار نیست.
وی افزود: در مسابقات المپیک دوره های گذشته مازندران، فقط دارای یک نماینده بود اما تلاش فراوان صورت گرفته شده توسط ورزشکاران، مربیان و حمایت های اداره کل ورزش و جوانان، عامل افزایش شش برابری این سهمیه ها بود.
وی بیان داشت: در سالهای اخیر تلاش فراوانی برای افزایش زیرساخت های ورزش در شهرهای مازندران صورت گرفت که این عامل، حضور بیشتر علاقه مندان در رشته های مختلف و زمینه سازی برای کشف استعدادهای موجود را فراهم کرده
است.
معاون توسعه منابع و سرمایه نیروی انسانی اداره کل ورزش و جوانان مازندران افزود: 175 روز دیگر به آغاز رسمی مسابقات المپیک لندن باقی مانده است و در مدت زمان باقیمانده تلاش می کنیم با برگزاری نشست های صمیمانه، مشکلات ورزشکاران اعزامی مازندران به این رقابت های معتبر را برطرف کنیم.
خلردی ادامه داد: بهره برداری زودهنگام و پیش از موعد پروژهای ورزشی موجب شده سرانه فضای هر شهروند مازندرانی فراتر از برنامه ریزی ها باشد و زمینه را برای حرفه ای تر شدن ورزشکاران مستعد و با انگیزه استان فراهم کند.
وی گفت: با توجه به برنامه اداره کل ورزش و جوانان استان برای احداث اماکن ورزشی در نقاط مختلف شهری و روستایی، در سال 90 بیش از 60 پروژه ورزشی در اختیار ورزشکاران قرار می گیرد تا از این طریق برخی از مشکلات موجود ورزش مازندران برطرف شود.
معاون توسعه منابع و سرمایه نیروی انسانی اداره کل ورزش و جوانان مازندران، مشکل کمبود زمین را بزرگترین مشکل ورزش استان دانست و افزود: در شرایطی که برای احداث برخی از پروژه های ورزشی بودجه کافی داریم، متاسفانه به دلیل در اختیار نداشتن زمین، قادر به اجرایی کردن آنها نیستیم.
نظر شما