۱۵ بهمن ۱۳۹۰، ۱۲:۲۷

پلی آف بسکتبال غرب آسیا/

مهرام یکشنبه عازم اردن می‌شود

مهرام یکشنبه عازم اردن می‌شود

تیم بسکتبال مهرام به منظور برگزاری نخستین بازی در چارچوب مرحله پلی آف رقابت‌های قهرمانی باشگاه های غرب آسیا فردا عازم اردن می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرام به عنوان قهرمان گروه B مرحله مقدماتی مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‎های غرب آسیا در مرحله پلی‎آف با نماینده اردن دیدار می‎کند. آرامکس حریف مهرام در این مرحله است که در پایان دیدارهای مرحله گروهی این رقابت‌ها در رده چهارم گروه A قرار گرفت.

مرحله پلی‎آف مسابقات بسکتبال باشگاه‎های غرب آسیا به صورت 2 از 3 برگزار می‏شود. قرار بود دیدار رفت مهرام در این مرحله 25 بهمن ماه برگزار شود اما طبق برنامه جدید ارائه شده از سوی فدراسیون بسکتبال غرب آسیا، این دیدار 17 بهمن ماه برگزار خواهد شد. بر این اساس مهرام فردا عازم اردن می شود تا روز دوشنبه به مصاف آرامکس برود.

دیدار رفت تیم‎های مهرام و آرامکس ساعت 19:30 به وقت ایران برگزار می‏شود. طبق برنامه اولیه قرار بود دیدار برگشت دو تیم 9 اسفندماه برگزار شود اما براساس برنامه جدید ارائه شده هنوز زمان دقیق دیدار دوم مهرام و آرامکس مشخص نیست.

پتروشیمی و ذوب آهن دیگر نمایندگان ایران در مرحله پلی‏آف مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‏های غرب آسیا هستند که در این مرحله به ترتیب به مصاف تیم‎های شانویل و المتحد می‏روند. این دو بازی در لبنان برگزار می‏شود.

در پایان رقابت‎های بسکتبال باشگاه‏های غرب آسیا سه تیم برتر سهمیه حضور در بیست و سومین دوره رقابت‎های باشگاه‎های آسیا را کسب می‎کنند.

کد خبر 1524923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha