به گزارش خبرگزاري مهر، ابراهيم جعفري معاون رييس جمهور عراق در مصاحبه با روزنامه انگليسي تلگراف اعلام كرد كه مقتدي صدرروحاني شيعه اي كه حملات خونين بر ضد نيروهاي ائتلاف ايجاد كرد را در چينش دولت عراق مشاركت خواهد داد.
وي كه در ليست ائتلاف عراق يكپارچه قرار دارد و اين ليست بيشترين آراء را در انتخابات روز يكشنبه به خود اختصاص داده است، در ادامه گفت: صدر خواهان مشاركت در امور سياسي عراق است و مي تواند نقشي سازنده در اين كشور داشته باشد.
جعفري خاطرنشان كرد: پدر مقتدي صدر از سوي صدام كشته شد. وي طرفداران زيادي دارد كه ما مي توانيم با جذب وي طرفدارانش را نيز جذب كنيم.
رهبر حزب الدعوه در بخش ديگري از مصاحبه با تلگراف گفت: سمتهايي نيز براي اقليت سني تعيين شده است كه به آنها تفويض مي شود. حتي اشخاصي كه انتخابات را تحريم كرده بودند نيز مي توانند سمتي را بپذيرند. پذيرفتن مسئوليت در دولت ارتباطي به شركت در انتخابات ندارد.
ابراهيم جعفري در همين حال متذكر شد كه با شورشيان به طور جدي برخورد خواهد شد.
وي با تاكيد برارزشهاي سكولار، محدود كردن تواناييهاي زنان را مجاز ندانست و گفت: اين شرايط به هيچ وجه منطقي نيست براي مثال همسر من جراح است و آن وقت من جطور مي توانم وي را از رانندگي كردن محروم كنم.
جعفري درپاسخ به ين سوال كه آيا اياد علاوي نخست وزير خواهد ماند، گفت: دموكراسي حكم مي كند كسي كه ماموريتش به اتمام رسيده، آن را ترك كند. همچنين احترام به راي دهندگان حكم مي كند علاوي ديگر نخست وزير نباشد.
نظر شما