به گزارش خبرنگار مهر،احمد علیرضابیگی صبح روز دوشنبه در جمع مرزبانان هنگ مرزی جلفا، اظهار کرد: مرزبانان جمهوری اسلامی ایران توانسته اند به عنوان نیروی تخصصی و کارآمد شناخته شوند و ملت ایران به وجود پلیس تخصصی مرزبانی افتخار می کند.
وی افزود: جان برکفان مرزبانی جمهوری اسلامی عظمت یک ملت در برابر کشور بیگانه را نمایندگی می کنند و باید با توجه به این وظیفه، ارج و عظمت کار خود را بدانند.
وی ابراز امیدواری کرد که سال 1391 سالی سرشار از موفقیت و پیروزی برای همه مردم به خصوص مرزبانان کشور باشد.
علیرضابیگی با اشاره به تحولات جهان اسلام و الگوبرداری مردم این کشورها از مردم ایران، اضافه کرد: سال 90، سال پربرکتی بود و با وجود تمام تحریم های و محدودیت هایی که برای کشور ایجاد شده بود توفیقات بزرگی به دست آوریم.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: به خاطر توفیقاتی که در عرصه های مختلف به دست آورده ایم مورد کینه و حسد دشمنان قرار گرفته ایم.
وی با اشاره به حماسه آفرینی مردم در 22 بهمن و 12 اسفند، افزود: ملت ایران هرجا که احساس کرده نظام نیاز به حمایت دارد در صحنه حضور یافته و از آرمانهای نظام مقدس اسلامی دفاع کرده و در 33 سال گذشته نیز شاهد بوده ایم که اراده و آگاهی مردم توانسته همه کینه توزی و توطئه های دشمن را نقش بر آب کند.
استاندار آذربایجان شرقی در سفری دو روزه به نوار مرزی آذربایجان شرقی سفر کرده و در این سفر علاوه بر دیدار با خانواده سه شهید روستای "ایری سفلی" در جمع مردم این روستا نیز سخنرانی کرده است.
نظر شما