۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۸:۱۹

جوهری تاکید کرد:

نظارت بر افزایش قیمتها در شهریار/ برخورد قاطع با گرانفروشان

نظارت بر افزایش قیمتها در شهریار/ برخورد قاطع با گرانفروشان

شهریار - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان شهریار بر لزوم نظارت و بازرسی قیمتها در سطح شهر از سوی مسئولان تاکید کرد و گفت: در این زمینه با گرانفروشان به طور قاطع برخورد می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس جوهری ظهر امروز در بازدید از مراکز خرید شهر شهریار اظهار داشت: به منظور رفاه حال شهروندان و جلوگیری از افزایش بی رویه وغیر قانونی قیمتها در بازار، نظارت بر قیمت اجناس از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی عنوان کرد: به همین منظور طی بازدید و بازرسی چهار ساعته از مراکز خرید خیابان ولیعصر شهر شهریار، به بررسی و ارزیابی قیمتها پرداخته شد.

برخورد با گرانفروشان شهریار

این مسئول ادامه داد: در این طرح که با حضور اکیپهای ویژه نظارتی انجام شد برخورد لازم با گرانفرشان صورت گرفت و برخی از فرشندگان متخلف جریمه شدند.

فرماندار شهرستان شهریار بیان کرد: این طرح نظارتی به مدت 10 روز در تمام شهرها و روستاهای شهرستان شهریار اجرا خواهد شد و با تلاش همکاران و مسئولان، مراکز متخلف جریمه و کالاها با قیمتهای مصوب عرضه خواهند شد.

تلاش مسئولان شهریار در جهت رفاه و آسایش شهروندان

وی افزود: تلاش مسئولان در جهت رفاه و آسایش هرچه بیشتر مردم است و شهروندان می توانند با اطمینان کامل از قیمتها به خرید مایحتاج خود بپردازند.

در بازرسی از مراکز خرید، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت، رئیس اداره اماکن نیروی انتظامی و رئیس اداره تعزیرات حکومتی، فرماندار شهرستان شهریار را همراهی کردند.

کد خبر 1594233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha