حسین ادیبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اطلاعات بیش از 420 مسجد استان بوشهر با هدف پیوستن به سامانه مساجد کشور ثبت شده است و این مساجد میتوانند از امکانات و قابلیتهای آن در سامانه پورتال ملی مساجد کشور استفاده کنند.
وی اضافه کرد: در راستای تولید محتوای سالم فرهنگی توسط نیروهای مستقر در مساجد و معرفی دستاوردها و فعالیتهای فرهنگی اجرا شده در این اماکن مقدس شاهد استقبال اهالی مساجد برای ثبت اطلاعات خود در پورتال ملی مساجد کشور هستیم.
کارشناس ارشد امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر افزود: آمار مذکور تا نیمه اردیبهشت 91 محاسبه شده است که شاهد رشد روز افزون این آمار هستیم.
وی ادامه داد: مساجد می توانند با پیوستن به شبکه ملی مساجد کشور ضمن ایجاد جایگاه اطلاع رسانی (وب سایت) برای مساجد از امکان شرکت در جشنواره های مساجد برتر شرکت کنند و از دیگر مزایای رایگان ارائه شده توسط این سامانه بهره ببرند.
ادیبی تصریح کرد: امکان استفاده از نرم افزارهای کاربردی رایگان از جمله مزایای پیوستن به پورتال ملی مساجد کشور محسوب می شود که اهالی مساجد می توانند با ورود به این سایت و انتخاب گزینه ارتباط با اطلاعات مسجد خود را وارد سامانه مذکور کنند.
کارشناس ارشد امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر در ادامه بیان داشت: امیدواریم ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان های استان در خصوص ثبت اطلاعات مساجد تمامی کوشش خود را به کار گیرند تا شاهد ثبت سایر مساجد نیز در این سامانه باشیم.
نظر شما