پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۴۸

23 پروژه الکترواپتیکی و لیزری با حضور وزیر دفاع افتتاح شد

23 پروژه الکترواپتیکی و لیزری با حضور وزیر دفاع افتتاح شد

23 پروژه الکترواپتیکی و لیزری با حضور سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت دفاع؛ در مراسم بهره برداری از این پروژه ها سردار احمد وحیدی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت الکترونیک، اپتیک ، مخابرات و لیزر در دفاع از کشور، گفت: دانشمندان، متخصصان و مهندسین شرکت الکترواپتیک صاایران با ابتکار و نوآوری، محصولات جدیدی برای تجهیز نیروهای مسلح به روزآمدترین فناوری‌های برتر را طراحی، تولید و ارائه می کنند و امروز نیز شاهد به ثمر نشستن 23 پروژه مهم و راهبردی در این صنعت بسیار حساس و پیچیده هستیم.

سردار وحیدی 6 نوع سامانه جستجوگر، ردیابی و کنترل آتش الکترو اپتیکی که قابلیت کشف، ردیابی و اجرای آتش بر روی اهداف هوایی و دریایی را دارا است را از پروژه هایی برشمرد که افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی همچنین، به 3 نوع سامانه تصویربرداری و عکس برداری قابل نصب بر روی انواع پرنده های هوایی که شناسایی و ردیابی از جمله قابلیت های آن می باشد و نیز خط تولید نمایشگر هوایی که نقش موثری در ارتقای قابلیت پرنده های هوایی را داراست ، اشاره کرد.

وزیر دفاع در ادامه افزود : 3 نوع سامانه لیزری که از توانمندی فاصله یابی و مخابراتی برخوردار است و نیز 3 نوع سیکر جستجوگر تصویری قابل نصب بر روی موشک ها که کشف و ردیابی اهداف زمینی و دریایی و ارسال فرامین و هدایت موشک را بر عهده دارد ، از دیگر پروژه هایی دانست که با تلاش حماسه سازان عرصه علم و فناوری در صنایع الکترواپتیک وزارت دفاع طراحی و ساخته شده است.

سردار وحیدی گفت : سامانه های الکترواپتیکی دیده بانی شلتری که به صورت متحرک و هوشمند دیده بانی و مراقبت تصویری و مرزبانی در شب و روز را انجام می دهند ، پروژه های جدیدی است که خط تولید آنها افتتاح گردید.
وزیر دفاع با اشاره به اهمیت شبیه سازها در زمینه آموزش نیروهای مسلح گفت: از دیگر پروژه‌هایی‌که امروز شاهد بهره‌برداری از آن هستیم شبیه‌ساز  توپ 57 و جنگ متقابل می باشد.

وزیر دفاع همچنین از افتتاح خط تولید سامانه کمک بازرسی X-RAY با قابلیت افزایش ضریب امنیتی خبر داد.
سردار وحیدی با بیان اینکه یکی از قابلیت های مهم صنایع الکترواپتیک صا ایران طراحی و تولید تجهیزات پزشکی است ، افزود: موقعیت یابی آمبولانس ها و ارسال علایم حیاتی به مراکز اورژانس که بخشی از راه کارهای جامع پزشکی از راه دور می باشد و نیز دو نوع نمایشگر مونیتور علایم حیاتی قلب با ویژگی های کیفیتی بالا را که با محصولات مشابه غربی برابری می کند از دیگر تولیداتی برشمرد که افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

وزیر دفاع با قدردانی از خدمات شایسته و اقدامات اقتدارآفرین متخصصان زبده و کارآمد شرکت صنایع الکترونیک وزارت دفاع به ویژه صنایع الکترواپتیک صاایران ، این موفقیت‌های بزرگ را مرهون مجاهدت، ایثار و فداکاری شهدا، جانبازان و رزمندگانی دانست که با خلق حماسه‌های ماندگاری همچون فتح خرمشهر، هجوم متجاوزان را درهم شکستند و پرچم پیروزی را بر گلدسته‌های مسجد جامع خرمشهر برافراشتند و امروز راهروان آنان با علم و ایمان و خلق فناوریهای جدید توطئه، تهدید و تحریم های دشمنان را ناکارآمد و بی‌اثر می کنند.

کد خبر 1612948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha