سید عباس جوهری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرا رسیدن هفته جهاد کشاورزی اظهار داشت: در این هفته طرح های مختلفی در بخش کشاورزی در شهرستان شهریار افتتاح و بهره برداری می شود.
وی از افتتاح گلخانه پرورش خیار و گوجه فرنگی طایران در دهمویز این شهرستان خبر داد و افزود: این گلخانه با ظرفیت تولید ۱۶۴ تن خیار و گوجه فرنگی در سال و در زمینی به مساحت شش هزار و 400 مترمربع و با پوشش دولایه پلاستیک یکپارچه احداث شده است.
لزوم ایجاد مراکز گلخانه ای در شهریار
این مسئول عنوان کرد: تاکنون اعتباری بالغ بر ۳۳۰ میلیون تومان برای احداث این گلخانه هزینه شده که ۲۱۰ میلیون تومان آن تسهیلات بانکی بوده است.
جوهری در ادامه با اشاره به اینکه شهریار نگین سبز استان تهران است، یادآور شد: باید ایجاد چنین گلخانه ها و مراکز تولیدی کشاورزی در شهرستان شهریار افزایش یابد.
شهریار در تولید برخی محصولات کشاورزی دارای رتبه اول کشوری است
فرماندار شهرستان شهریار گفت: به طور قطع با ایجاد و بهره برداری از این واحدها، میزان اشتغال به کار جوانان نیز افزایش و آمار بیکاری کاهش می یابد.
وی افزود: در حال حاضر شهرستان شهریار در بخش کشاورزی، محصولات خود را به سایر استان های کشور صادر می کند و در تولید برخی از میوه ها دارای رتبه اول کشوری است که باید از این پتانسیل ها استفاده شود.
نظر شما