مرتضی مکاریان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: متاسفانه هر ساله بودجه های حوزه پیشگیری کاهش پیدا می کند.
وی ادامه داد: اعتبار پیشگیری از اعتیاد سال گذشته در کشور 10 میلیارد تومان بود که سهم و هزینه استان البرز در این زمینه کمتر از 200 میلیون تومان بوده است.
مدیر کل بهزیستی استان البرز گفت: باید در این راستا هزینه کرد و جامعه را با این بلای خانمان سوز آشنا کرد و به آنها در رابطه با مواد مخدر اطلاعات بیشتری را داد.
وی با بیان اینکه در این جهت از اصحاب رسانه و صدا و سیما استفاده می کنیم، اضافه کرد: در حال حاضر تیم های مشاوره و متخصص بهزیستی در این حوزه به صورت محله محور در سطح شهر و همچنین پادگان ها و دیگر مکان هایی که مورد نیاز است حضور دارند و در امر اطلاع رسانی ،آموزش و آشنا کردن مردم با این بالای خانم سوز تلاش می کنند.
وی در خصوص کاهش آسیب ها افزود: فقط باید مواظب باشیم که افراد معتاد به دیگر افراد جامعه آسیب وارد نکند بنابراین باید به این افراد خدمات اولیه بدهیم تا بیماری های مختلفشان به دیگران سرایت نکند.
مدیر کل بهزیستی استان البرز بر توانمندسازی افراد معتاد در کنار درمان های اجتماعی و روانی تاکید کرد: ایجاد اشتغال برای این افراد بسیار مهم است که غرفه های مختلفی در این راستا در نمایشگاه مبارزه با مواد مخدر استان دایر شده است.
کرج – خبرگزاری مهر: مدیر کل بهزیستی استان البرز گفت: بودجه پیشگیری از اعتیاد در کشور هر ساله کاهش پیدا می کند.
کد خبر 1635133


نظر شما