۸ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۴۵

حیدری:

کمبود آهن در مادران باردار باعث تأخیر در رشد جنین می شود

کمبود آهن در مادران باردار باعث تأخیر در رشد جنین می شود

یاسوج – خبرگزاری مهر: کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کم خونی در دوران بارداری به دلیل کمبود آهن موجب تأخیر رشد جنین و تولد نوزادانی با وزن کمتر از دو کیلو و 500 گرم می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، زینب حیدری افزود: اثرات کم خونی مادران، به ویژه نوع شدید آن در دوران شیرخوارگی و اوایل کودکی تقریبا غیر قابل جبران بوده و با درمان بعدی قابل اصلاح نیست.

وی بیان داشت: افرادی که دچار کمبود آهن و کم خونی هستند، احساس ضعف و خستگی کرده و در نتیجه از کارایی آن ها نیز کاسته می شود.

حیدری با بیان اینکه یکی از راه های جلوگیری از ابتلاء به کمبود آهن غنی سازی مواد غذایی است، گفت: غنی سازی نان و آرد گندم با آهن و اسید فولیک از راهکارهای غنی سازی مواد غذایی است.

کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: غنی سازی آرد گندم از حدود 60 سال پیش در کشورهای آمریکا و انگلیس اجرا شده است و ریز مغذی هایی مانند آهن، کلسیم و ویتامین های گروه Bبه آرد اضافه می شود.

کد خبر 1636895

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha