به گزارش خبرگزاری مهر، کوروش محمدی افزود:40 هزار دانش آموز تحت پوشش این نهاد داوطلب ورود به دانشگاه و شرکت در کنکور هستند که برای آمادگی هرچه بیشتر آنها و ورود به دانشگاه، برنامه ریزی هایی برای برگزاری آزمونهای آزمایشی و آمادگی در 8 مرحله انجام شده است.
وی ادامه داد: به منظور تشویق دانش آموزان هر ساله برای آنها لپ تاپ با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تهیه می شود، سال گذشته 3 هزار دانش آموز نمونه از این طریق مورد تشویق قرار گرفتند و امسال هم با توجه به تاثیر مثبت این اقدام بر روحیه دانش آموزان، این کار تکرار خواهد شد و پیش بینی می شود امسال تعداد بیشتری از دانش آموزان تشویق شوند؛ چراکه هرساله تعداد دانش آموزان نمونه افزایش می یابد.
محمدی از برگزاری همایش دانشجویی خبر داد و گفت: همایش دانشجویی فرصتی برای ارائه مقاله دانشجویان است که این همایش در30 استان و 90 نقطه به منظور شناسایی دانشجویان برتر در عرصه پژوهش برگزار خواهد شد.
مدیر کل مشاوره و آموزش خانواده کمیته امداد افزود: دانشجویان مددجوی کمیته امداد می توانند با ارسال پژوهش و مقاله در این همایش شرکت کنند؛ضمن اینکه پژوهشهای رسیده مورد بررسی قرار می گیرد و آثار برتر انتخاب و معرفی می شود.
محمدی خاطر نشان کرد: سال گذشته یک هزار و 700 مقاله به دبیرخانه همایش رسید که 300 مورد آن پذیرفته و 100 مورد از این تعداد به عنوان مقاله برتر انتخاب شد که بر این اساس پیش بینی ما اینست که امسال 12 هزار مقاله به دبیرخانه همایش برسد.


نظر شما