۲۰ مرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۳۹

سرپرست کمیته امداد از طرحهای عمرانی خیرآباد بازدید کرد

سرپرست کمیته امداد از طرحهای عمرانی خیرآباد بازدید کرد

ورامین – خبرگزاری مهر: حسین انواری سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور از پروژه های عمرانی خیرآباد بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این بازدید که حجت الاسلام جعفر محسن زاده امام جمعه خیرآباد، تبارک سبحانی مدیرکل کمیته امداد استان تهران و سایر مسئولان شهرستان ورامین، عصر پنجشنبه انواری را همراهی می کردند، از پروژه های عمرانی و خدماتی دفتر امام جمعه خیرآباد بازدید بعمل آمد.

در این بازدید از درمانگاه امام محمد تقی(ع) خیرآباد که نزدیک به چهار سال است از احداث آن می گذرد و همچنین داروخانه و آزمایشگاه این کلینیک بازدید شد.

همچنین سرپرست کمیته امداد در این بازدید، از پروژه در دست احداث مصلای نماز جمعه شهر خیرآباد نیز بازدید بعمل آورد و از نزدیک با روند پیشرفت آن آشنا شد.

مسئولان در این بازدید از نمونه جهیزیه ای که توسط مؤسسه خیریه امام رضا(ع) این شهر آماده شده بود، دیدن کردند.

گفتنی است پس از بازدید حسین انواری و سایر مسئولان از پروژه ها، آنها همراه با ایتام این منطقه روزه خود را افطار کرده و در مراسم شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان که مصادف با شب قدر و شب شهادت مولای متقیان حضرت علی(ع) بود، شرکت کردند.

کد مطلب 1669806

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha