۲۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۱۷

امشب در مرحله نیمه نهایی/

تیمهای فینالیست فوتسال جام رمضان شهدای آذر قم مشخص می‌شوند

تیمهای فینالیست فوتسال جام رمضان شهدای آذر قم مشخص می‌شوند

قم - خبرگزاری مهر: تیم مدعی راه یافته به دیدار فینال مسابقات فوتسال جام رمضان یادواره شهدای آذر قم امشب مشخص می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از برگزاری 27 شب رقابت تیم های مدعی در مسابقات فوتسال جام رمضان یادواره شهدای والا مقام منطقه آذر قم، سرانجام چهره تیم های راه یافته به دیدارهای نیمه نهایی برای مشخص شدن تیم برتر شناخته شد.

علاقمندان به فوتسال و تماشای این دوره از رقابت ها، امشب در سالن مجموعه ورزشی مریم منطقه آذر قم تماشاگر دیدارهای مرحله نیمه نهایی خواهند بود تا در نهایت با صعود دو تیم به مسابقه پایانی فینالیست های جام سی و یکم مشخص شوند.

رقابت 40 مدعی قهرمانی در جام سی و یکم قدیمی ترین جام رمضان فوتسال قم

در مرحله نیمه نهایی این مسابقات چهار تیم پوشاک آلتا، پارسا، پایگاه مسجد الرضا و موسسه خیریه امام رضا (ع) قم حضور دارند که طی آن تیم های مدعی در صورت کسب برتری مقابل رقیب خود موفق به کسب جواز صعود به دیدار پایانی خواهند شد.

در نخستین دیدار این مرحله از مسابقات که قطعا از جذابیت بسیار بالایی نیز برخوردار خواهد بود، تیم فوتسال پوشاک آلتا قم به مصاف پارسا خواهد رفت که این مسابقه یکی از دیدارهای حساس جام سی و یکم محسوب می شود زیرا بازیکنان مطرحی در هر دو تیم حضور دارند و هر دو مدعی قهرمانی هستند.

اما برای شناخت دیگر تیم صعود کننده به مسابقه پایانی، تیم های فوتسال پایگاه مسجد الرضا و موسسه خیریه امام رضا (ع) قم به مصاف یکدیگر می روند که این مسابقه نیز همانند بازی اول نیمه نهایی، در شرایطی حساس برگزار می شود تا در نهایت تیم دیگری راهی دیدار نهایی شود.

برگزاری بازی‌های فینال و رده بندی در شب عید سعید فطر

اما برنامه ریزی مسئولان برگزاری این رقابت ها به شکلی انجام شده است که بر اساس آن امشب دیدارهای مرحله نیمه نهایی و فردا شب نیز بازی های نهایی رده بندی برای تعیین تیم قهرمان برگزار می شود تا پرونده این دوره از مسابقات در آستانه فرارسیدن عید سعید فطر بسته شود.

در مسابقه اول نیمه نهایی برای کسب نخستین جواز صعود به بازی نهایی دو تیم پوشاک آلتا و پارسا از ساعت 22:30 دقیقه امشب در سالن ورزشی مریم قم با یکدیگر دیدار می کنند در حالی که مسابقه تیم های  فوتسال پایگاه مسجد الرضا و موسسه خیریه امام رضا (ع) قم ساعت 23:30 دقیقه برگزار می شود.

این در حالی است که با حضور مسئولان ورزش استان قم و همچنین برخی دیگر از مسئولان سایر نهادها و دستگاه های دولتی، قرار است مسابقه پایانی برای تعیین تیم قهرمان از ساعت 22 شنبه شب بین تیم های فینالیست برگزار شود.

رقابت‌های فوتسال جام رمضان امسال در سالن ورزشی مریم قم، قدیمی ترین جام رمضان فوتسال در قم است که امسال با شرکت 40 تیم و زیر نظر کمیته ستاد بزرگداشت یادواره شهدای منطقه آذر قم، با عنوان جام شهدای آذر برنامه ریزی شد و به انجام رسید.
 

کد خبر 1675342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha