به گزارش خبرنگار مهر، پرویزطاهری بعدازظهر دوشنبه در نشست رؤسای آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق استان افزود: کمیته های پشتیبانی، اجرایی، ساماندهی نیروی انسانی، روابط عمومی و تبلیغات وارزیابی درطرح پروژه مهر برای بازگشایی به موقع مدارس فعالیت می کنند.
وی بیان کرد: انجام تبلیغات، نظارت برحضور درمدارس، آماده سازی فضایی بانشاط و شاداب برای آغاز سال تحصیلی از فعالیتهای این کمیته هاست.
طاهری اظهار داشت: حدود سه هزار فرهنگی برای اجرای نظام جدید آموزشی 3-3-6 در دوره های آموزشی شرکت کرده اند.
وی همچنین ازاجرای طرح تقویت و راه اندازی المپیاد دانش آموزی خبرداد و گفت: این المپیادها از پایه دوم راهنمایی آغاز می شود و در این خصوص سه دوره تحصیلی گروههای تخصصی استعدادیابی تشکیل می شود.
مدیر کل آموزش وپرورش استان با اشاره به اهمیت وضرورت تبیین مسائل دینی درمدارس عنوان کرد: آموزش و پرورش باید با بهره گیری از حوزه های علمیه، روحیه دینی را در دانش آموزان تقویت کند.
دبیر نشست رؤسای آموزش وپرورش استان نیز در این نشست گفت: کتاب برنامه سال تحصیلی باتوجه به شاخصهای عملکردی تهیه وتدوین می شود.
محمد قاسمی افزود: ارزیابی از فعالیتهای انجام شده نیز براساس کتاب برنامه سال تحصیلی گذشته بعد از 15 شهریور انجام می شود.
نظر شما