منصور رحمانیان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در حال حاضر کمینه دمای کرج هشت، بیشینه دما 22، کمینه دما طالقان 3 درجه سانتیگراد و بیشینه دما 17 درجه سانتیگراد، کمینه دمای هشتگرد نیز 11 و بیشینه دما 19 درجه سانتیگراد و کمینه دمای فرودگاه پیام 7 و بیشینه دما نیز 22 درجه سانتیگراد است.
وی ادامه داد: طبق نقشه های پیش بینی هوا دمای هوای استان البرز طی 24 ساعت آینده کاهش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: نقشه های پیش یابی نشان می دهد که از امروز با ورود یک سامانه بارشی به کشور در غرب، برخی مناطق شمال غرب و به تدریج مناطق جنوبی البرز و سواحل شمالی کشور ابرناکی، بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش رخ خواهد داد.
مدیر کل هواشناسی استان البرز افزود: بارش ها در غرب کشور از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.
رحمانیان اظهار داشت: روز جمعه علاوه بر نواحی فوق گستره بارش ها به برخی از مناطق مرکز، دامنه های جنوبی زاگرس، جنوب غربی و به شدت کمتر به شمال شرق کشور نیز می رسد.
مدیر کل هواشناسی استان البرز گفت: در این مدت مناطق تحت تاثیر این سامانه، وزش باد نسبتاًٌ شدید رخ خواهد داد.
وی در خصوص پیش بینی 72 ساعته هوای استان البرز، اضافه کرد: پنج شنبه آسمان استان البرز قسمتی ابری به تدریج افزایش ابر در اواخر وقت رگبار باران و رعد و برق و وزش باد و روز جمعه و شنبه نیز نیمه ابری تا ابری همراه با رگبار باران و رعد و برق وزش باد همراه خواهد بود.
وی افزود: هم اکنون هوای طالقان نیز نیمه ابری و دمای آن 17 درجه سانتیگراد و سرعت باد 4 متر بر ثانیه و از سمت جنوب غرب است.
وی گفت: هوای طالقان طی 24 ساعت آینده قسمتی ابری و به تدریج افزایش ابر و وزش باد و در اواخر وقت رگبار و رعد و برق همراه خواهد بود که بیشینه دما 19 درجه سانتیگراد و کمینه دما 5 درجه سانتیگراد خواهد بود.
نظر شما