پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۴:۱۹

رسیدگی به مصدومان حوادث جاده ای در کمتر از 15 دقیقه / افزایش سرعت امدادرسانی با بالگردها

رسیدگی به مصدومان حوادث جاده ای در کمتر از 15 دقیقه / افزایش سرعت امدادرسانی با بالگردها

رئیس اورژانس کشور گفت: هم اکنون زمان رسیدن به حوادث جاده ای در کشور کمتر از 15 دقیقه است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامرضا معصومی رئیس اورژانس کشور در بازدید از غرفه مهر در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها اظهار داشت: خوشبختانه امروز با توجه به استانداردهای برنامه پنجم توسعه زمان رسیدگی به حوادث جاده ای را از 25 دقیقه به زیر 15 دقیقه کاهش داده ایم که این موضوع طی یک برنامه دو ساله به اجرا درآمد. کاهش زمان رسیدگی به حوادث جاده ای مستلزم راه اندازی امداد هوایی است. هر چقدر پایگاهها را در جاده ها افزایش دهیم زمان رسیدگی از حد معین کمتر نمی شود.

وی ادامه داد: در صورت پیگیری مجلس و دولت و اختصاص چند فروند بالگرد امداد بسیاری از تلفات جاده ای در هنگام انتقال کاهش می یابد.

معصومی با اعلام اینکه آمار پلیس در مورد جان باختن 49 درصد تلفات رانندگی حین انتقال یا در بیمارستان صحیح است، تاکید کرد: ما خوشحال می شویم صد در صد تلفات حین انتقال باشد چرا که این موضوع نشان دهنده افزایش سرعت اورژانس در رسیدن به حوادث است البته اقداماتی را برای کاهش تلفات در حین انتقال انجام داده ایم.

کد خبر 1733152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha