۱۵ آبان ۱۳۹۱، ۱۸:۴۳

تشیعی اعلام کرد:

ایجاد شبکه فاضلاب برای 1100 شهر/ خودکفایی در تامین تاسیسات

ایجاد شبکه فاضلاب برای 1100 شهر/ خودکفایی در تامین تاسیسات

معاون آبفای کشور با اعلام دستیابی 100 درصدی به خودکفایی در صنعت فاضلاب، گفت: هم اکنون 1100 شهر و 35000 روستا تحت پوشش شبکه فاضلاب کشور قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا تشیعی با اشاره به اینکه در صنعت فاضلاب به خودکفایی نزدیک 100 درصد رسیده‌ایم، گفت: در دهه سوم عمر صنعت آب و فاضلاب کشور به مرزی رسیده ایم که حجم تاسیسات مورد بهره برداری آب و فاضلاب به میزان قابل قبولی رسیده و اینک الویت از توسعه به سمت بهره برداری رفته است.

معاون بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، با بیان اینکه خشکسالی در کشور ما یک حادثه نیست بلکه ویژگی شرایط است، افزود: متاسفانه ایران در اقلیم خشک و نیمه خشک و در قسمت یک سوم بارندگی دنیا قرار دارد؛ بنابراین باید به سمتی برویم که بتوانیم مدیریت تقاضا، مصرف و بهره برداری را با روش هایی چون کاهش آب بدون در آمد، استفاده از فرآیندهای تصفیه با کمترین تلفات، استفاده از لوله های بدون نشت، ارتقای سامانه های فاضلاب جهت ورود پساب ها به چرخه مصرف در صنعت، کشاورزی و سایر بخش ها اعمال کنیم.

دبیر جشنواره توانمندی‌های بهره‌برداری در صنعت آب و فاضلاب همچنین هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی توانمندی‌ها و تولیدات داخلی، تبادل دستاوردهای علمی و فنی و ارج نهادن به تلاش‌های دست‌اندرکاران بخش بهره‌برداری صنعت آب و فاضلاب است.

تشیعی افزود: تامین آب شرب مصرفی مردم از لحاظ کمیت و کیفیت وابستگی شدیدی به نحوه بهره برداری از تاسیسات منابع آبی کشور دارد که اگر به درستی بهره برداری شود می توانیم در این زمینه موفق عمل کنیم و اگر ضعفی در این زمینه وجود داشته باشد، تبعات اجتماعی ناگواری به همراه خواهد داشت.

وی گفت: صنعت آب و فاضلاب بیش از 1100 شهر و 35000 روستای تحت پوشش را در بر می گیرد و عملا بخش اعظمی از نیروها در این صنعت فعال هستند.

این مقام مسئول در آبفا، گفت: این جشنواره با محوریت موضوعات پروژه‌های بهبود بهره‌برداری و ارتقاء در سامانه‌های مورد بهره‌برداری، تجهیزات صنعتی تولید شده مرتبط با بهره‌برداری در داخل کشور، ابداعات، اختراعات و نوآوری در بهره‌برداری و طرح‌های پژوهشی مرتبط با موضوعات بهره‌برداری برگزار می‌شود.

تشیعی با اشاره به اینکه در حاشیه این جشنواره کارگاه‌های علمی- تخصصی برگزار خواهد شد، افزود: از همه افراد حقیقی و حقوقی که دارای توانمندی‌های لازم برای برگزاری کارگاه به منظور ارائه دستاوردها و یا معرفی تولیدات خود باشند دعوت می‌شود با تکمیل فرم ویژه‌ای که در وب‌ سایت جشنواره وجود دارد، آمادگی خود را اعلام کنند.

گفتنی است، نخستین جشنواره توانمندی‌های بهره‌برداری در صنعت آب و فاضلاب از 21 تا 24 آبان‌ماه در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 1736288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha